امروز جمعه، 14 آذر 1404

بازدید دانش‌آموزان از شعبه مطهری یزد بانک اقتصادنوین

با هدف آشنایی با فعالیت‌های بانکی و نیز آموزش سواد اقتصادی و ایجاد حس خوب بین کودکان و سیستم بانکی ، جمعی از دانش‌آموزان از شعبه مطهری یزد بانک اقتصادنوین بازدید کردند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در پی درخواست شرکت دانش‌بنیان پارسان الکتریک مبنی بر ایجاد امکان بازدید کودکان و نوجوانان خلاق و نوآور از شعبه مطهری یزد، پنجشنبه ۱۶ مرداد ماه این بازدید انجام شد.

دانش آموزان ۷ سال تا ۱۲ساله در جریان این رویداد ضمن گفت‌وگو با کارکنان شعبه و آشنایی با ابزار بانکداری از جمله پول، پول شمار، دستگاه خودپرداز، رایانه و …، سوالات خود درباره بانکداری دیجیتال، آینده بانکداری در کشور، وجه تمایز بانک اقتصادنوین با سایر بانک‌ها و … مطرح کردند.

بانک اقتصادنوین در راستای ایجاد فضایی جدید با هدف کمک به توسعه سواد اقتصادی نسل زد و آلفا، برنامه حضور در جمع دانش آموزان و یا حضور آنها در واحدهای عملیاتی خود را آغاز کرده است.