امروز جمعه، 14 آذر 1404

تولید یک دارو جدید در شرکت داروسازی دانا

برای نخستین بار در کشور به همت متخصصان شرکت داروسازی دانا، آنتی‌بیوتیک “زاک سیدیم پلاس” در این شرکت تولید و نظام سلامت را از واردات این دارو حیاتی بی نیاز کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، از تیرماه سال جاری تولید انبوه این دارو با موفقیت انجام و جهت مصرف بیماران به داروخانه های کشور ارائه شد. واردات این دارو تا پیش از این با هزینه‌ای ۲ برابری از شرکت‌های خارجی تامین که در حال حاضر با تولید این دارو از واردات و خروج ارز از کشور جلوگیری می شود.

این محصول یکی از داروهای مهم در مراحل اولیه درمان عفونت‌های ناشی از باکتری‌های گرم منفی نظیر آنفولانزا و بسیاری از بیماریهای دیگر است.

شرکت داروسازی دانا از جمله شرکت‌های تابعه شفا دارو و بانک ملی ایران است و این بانک جهت ارتقا نظام سلامت کشور از شرکت های داروسازی حمایت ویژه دارد.