سید محمود موسوی مدیرعامل شرکت بیمه میهن در پیامی شهادت جمعی از فرماندهان رشید و دانشمندان برجسته عرصه هستهای کشور عزیزمان را در حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی تبریک و تسلیت گفت.
به گزارش فراسو، متن کامل این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون»
با نهایت تأسف و تأثر، شهادت جمعی از فرماندهان رشید و دانشمندان برجسته عرصه هستهای کشور عزیزمان، همراه با شماری از مردم بیگناه در حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی را به محضر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، ملت شریف ایران، خانوادههای معزز این شهیدان والامقام و همه همرزمان و همکاران آن عزیزان، تبریک و تسلیت عرض مینماییم.
بیتردید این جنایت ددمنشانه، سندی دیگر بر زبونی دشمنان اسلام و ملت مقاوم ایران است و خون پاک این شهیدان والامقام، درخت تنومند استقلال، پیشرفت علمی و اقتدار ملی ایران اسلامی را استوارتر و سرافرازتر خواهد کرد.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بیمه میهن، ضمن محکومیت شدید این اقدام جنایتبار، از درگاه حضرت حق برای روح مطهر این شهدای والا مقام علو درجات و همنشینی با حضرت سیدالشهدا (ع)، و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد
سید محمود موسوی – مدیرعامل شرکت بیمه میهن
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر