امروز جمعه، 14 آذر 1404

با تاکید معاون استاندار؛ داده‌آمایی اطلاعات جی نف در سیستان و بلوچستان سرعت می‌گیرد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان داده آمایی اطلاعات جی‌نف با استقرار نیرو و افزایش سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در محل اداره‌کل پست استان افزایش خواهد یافت.

به گزارش فراسو به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین الملل شرکت ملی پست؛ عباسعلی ارجمندی با اشاره به ماده ۱۶ آئین‌نامه طرح‌ ملی جی‌نف، افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت این ماده قانونی تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند همکاری لازم برای تأمین نیروی انسانی، تجهیزات و خودروهای مورد نیاز برای افزایش سرعت در پیشبرد داده‌‌های اطلاعاتی پایگاه ملی جی‌نف را داشته باشند.

وی با تاکید براینکه تکمیل داده‌های پایگاه اطلاعات مکانی جی‌نف باید ظرف سه ماه آینده کامل شود، افزود: با توافقات صورت گرفته بین استانداری استان و شرکت ملی پست اعتبارات لازم برای اجرا و تکمیل پروژه از محل اعتبارات استانی تامین می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ادامه داد: با توجه به اینکه ۵۵ شهر و ۹۸۰۰ روستا و آبادی در استان وجود دارد و از سویی هم اجرای پروژه ملی جی نف از الزامات دولت و مورد تاکید ویژه رئیس جمهوری است لازم است همه دستگاه‌های اجرایی جی نف پای کار باشند.

هدایت‌الله کرد مدیرکل پست استان سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از همکاری استانداری استان به ارائه گزارشی از روند پیشرفت طرح ملی جی‌نف در استان ارائه داد و گفت: برداشت اطلاعات و نصب پلاک در ۵ شهر استان انجام شده و در مرکز استان و در سایر شهرها با همکاری شهرداری و سایر دستگاه‌های همکار اجرای این طرح در حال  انجام است.