امروز شنبه، 15 آذر 1404
تشکیل شورای اطلاع رسانی و توسعه اقدامات رسانه ای صحا در سال ۱۴۰۴Ê۰·‹

تشکیل شورای اطلاع رسانی و توسعه اقدامات رسانه ای صحا در سال ۱۴۰۴

در نشستی با حضور اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، ضمن گرامی‌داشت روز روابط عمومی از عوامل این واحد تقدیر شد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی صحا، در نشستی با حضور  اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، ضمن گرامی‌داشت روز روابط عمومی از عوامل این واحد در صندوق حمایت از صنایع پیشرفته تقدیر شد.
مهندس محسن نادری منش در این جلسه توسعه فعالیت‌های رسانه ای را از برنامه‌های جدی صندوق در سال جاری دانسته و در این زمینه بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های درون سازمانی و برون سازمانی و حمایت و پشتیبانی از واحد روابط عمومی تاکید کرد و در در این زمینه رسالت این واحد صندوق را بیش از پیش دانست.
در این نشست همچنین با تاکید بر اهمیت پرداخت رسانه‌ای در حوزه دستاوردهای صنایع پیشرفته، تقویت زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های روابط عمومی صندوق برای ارتباط هرچه بیشتر با فعالین صنایع پیشرفته و بازتاب خدمات صندوق در این راستا مورد بررسی واقع شد.
تشکیل شورای اطلاع رسانی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته برای طراحی سیاست‌گذاری‌های رسانه ای و هماهنگی هرچه بهتر و بیشتر واحدها در این زمینه مورد تاکید قرار گرفت.