امروز شنبه، 15 آذر 1404

بازدید مدیر عامل بانک رفاه کارگران از نمایشگاه مشهد اینوکس ۱۴۰۴

 مدیر عامل بانک رفاه کارگران به همراه جمعی از مدیران بانک، از اولین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه مشهد(مشهد اینوکس ۱۴۰۴) بازدید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر للـه گانی و هیئت همراه ضمن بازدید از نمایشگاه در گفت و گو با مدیران عالی تعدادی از شرکت های حاضر به تشریح برخی از اقدامات توسعه ای بانک رفاه در سال های اخیر پرداخت و از آمادگی این بانک به منظور توسعه همکارهای بین المللی خبر داد.

دکتر للـه گانی خاطر نشان کرد: در سال های اخیر ظرفیت های عملیاتی و حمایتی این بانک به طرز چشم گیری افزایش یافته و توسعه همکارهای متقابل با شرکت های بزرگ کشور در بخش های مختلف را امکان پذیر کرده است.

مدیر عامل بانک رفاه کارگران به چالش ناترازی انرژی در کشور اشاره و تأکید کرد: ضرورت دارد با هم افزایی صنعت بانکداری و بازار سرمایه اقدامات به منظور رفع این چالش توسعه یابد.