امروز جمعه، 14 آذر 1404

صادقی فر خبر داد: تبدیل موسسه کار و تامین اجتماعی به مدرسه سیاستی

رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی از تبدیل این موسسه به مدرسه سیاستی در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،«ابراهیم صادقی‌فر» اظهار کرد: به همین منظور، این موسسه در نظر دارد «مجموعه کارگاهای آزمایشگاه حکمرانی و خط مشی گذاری» را با همکاری دانشگاه تهران برگزار کند.

وی تاکید کرد: این کارگاه‌ها به منظور آموزش و توانمندسازی مدیران و کارشناسان خبره در خصوص سیاستگذاری و تدوین توصیه ها و گزارش‌های سیاستی برگزار می‌شود.
صادقی فر با اشاره به همکاری همه معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و ادارات کل اجرایی استان در برگزاری این کارگاه‌ها افزود: اولین کارگاه امروز و فردا (۲ و ۳ اردیبهشت ماه) با حضور ۲۵ نفر از نخبگان دستگاه‌ها برگزار می شود.
رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی گفت: اجرای دوره های بعدی این برنامه نیز در دستور کار موسسه قرار دارد.
وی خاطر نشان کرد: به دلیل تنوع، پیچیدگی و اهمیت ماموریت‌های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عرصه ملی، لزوم اتخاذ سیاست‌های مبتنی بر شواهد علمی و پرهیز از آزمون و خطا در این حوزه ضروری است.