امروز شنبه، 15 آذر 1404

بازدید دکتر بهشتی‌نژاد از محل برگزاری دومین مرحله مسابقه علمی سرآمدان بیمه سرمد در تهران

دکتر بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد به همراه معاونین و تنی چند از مدیران این شرکت با حضور در محل برگزاری مسابقه علمی سرآمدان ۲ در تهران ضمن گفتگو با شرکت‌کنندگان و مشاهده روند برگزاری آزمون، از همدلی واحدهای مختلف شرکت جهت برگزاری هر چه بهتر و دقیق‌تر آزمون تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین آزمون‌هایی در شناسایی استعداد و سطح علمی کارکنان گفت: این دست رویدادها می‌تواند در ارتقاء سطح علمی شرکت تاثیر شایانی ایفا نماید.

بنابراین گزارش، مسابقه علمی سرآمدان ۲ با حضور کلیه پرسنل بیمه سرمد در قالب آزمون صلاحیت حرفه‌ای مقدماتی و در راستای پیاده‌سازی استراتژی‌ توانمندسازی سرمایه انسانی بیمه سرمد با هدف شناسایی سطح دانش بیمه‌ای کارکنان ستاد و شعب شرکت پس از سنجش اولیه (مسابقه علمی سرآمدان ۱) و برنامه‌های رشد و توسعه‌ به مرحله اجرا گذاشته شد.

گفتنی است از نتایج این رویداد، در فرایندهای آموزش و توسعه؛ ارتقاء و گردش شغلی؛ تعیین حدود اختیارات و سطح دسترسی‌های فنی استفاده خواهد شد.