امروز شنبه، 15 آذر 1404

تا ۲۷ بهمن؛ ۵۹ میلیارد و ۴۸۲ میلیون دلار برای واردات تامین ارزشد

بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۷ بهمن‌ماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۵۹ میلیارد و ۴۸۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

به گزارش فراسو به نقل از مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، ۴۵ میلیارد و ۹۹۰ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۱۲ میلیارد و ۳۱۹ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۹ میلیارد و ۵۶۶ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی، و ۲ میلیارد و ۷۵۳ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۱۷۳ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.