جلسه شورای اداری پست بانک #منطقه_غرب استان تهران با حضور آرش شهرکی کیا مدیر امور شعب استان های تهران، البرز، سمنان و قم، اکبر غلامی مدیرشعب، معاونین وی، روسای شعب و مسئولان واحدهای ستادی این منطقه چهارشنبه هفتم آذرماه در محل سالن کنفرانس سرپرستی منطقه برگزار شد.
به گزارش فراسو، شهرکی کیا در ابتدای جلسه ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تبریک هفته بسیج به کارکنان و بسیجیان و قدردانی از زحمات و تلاش های صورت گرفته در بخش عملکرد و راه اندازی شعب جدید منطقه تاکید کرد: همه موظف هستیم که مسئولیت پذیر بوده و به صورت مستمر مسائل و مشکلات را رصد کرده و در اسرع وقت بررسی و مرتفع سازیم.
وی افزود: حتما باید ظرفیت تک تک افراد را شناسایی کرده و در فضاهای مناسب و اثربخش استفاده نموده تا بتوانیم از توانایی های نیروهای انسانی موجود در راستای افزایش بهره وری بانک استفاده کنیم.
شهرکی کیا گفت: همه باید در کنار هم باشیم و مشکلات همدیگر را حل کنیم و شان و منزلت افراد را رعایت کنیم تا اگر مشکلی برای کسی پیش آمد، مدیریت و مرتفع شود.
مدیر امور شعب تهران تاکید کرد: روسای شعب حتما با مدیران شهرستان ها و مناطق تهران ارتباط و تعامل داشته باشند و خدمات و ظرفیت های بانک را به آنها معرفی نمایند.
وی تصریح کرد: روسای شعب با باجه های زیرمجموعه حتما جلسات مستمر داشته باشند و مسائل و مشکلات را احصاء نموده و با هماهنگی مدیریت منطقه مرتفع سازند.
شهرکی کیا با انتقاد از عدم آگاهی مجموعه کارکنان از برنامه های بانک تاکید کرد: همه ارکان شعب اعم از رییس، معاون و کارکنان و حتی مسئولان و کاربران باجه های بانکی زیرمجموعه باید تسلط کامل بر برنامه های بانک اعم از پایش و پویش، سیاست ها و ضوابط و اهداف سپرده ای و سایر اهداف داشته باشند.
مدیر امورشعب تهران در ادامه گزارش کاملی از وضعیت منطقه غرب در شاخص های مختلف در مقایسه با سایر استان ها اظهارداشت: در برخی از شاخص ها، عملکرد منطقه قابل قبول بوده ولی در شاخص های زیادی از جمله منابع و خدمات ارزی، رشد قابل قبولی نداشته و نیازمند انجام بازاریابی مستمر و منظم و توجه بیشتر و افزایش سرانه شاخص ها می باشد.
وی در ادامه گزارشی از عملکرد بانکداری الکترونیک شعب منطقه ارائه و بر رصد روزانه وضعیت دستگاه های pos، دستگاه های خودپرداز و کش لس، اینترنت بانک و همراه بانک، درآمدهای غیرمشاع، مدیریت نقدینگی تاکید و خواستار توجه دقیق و افزایش عملکرد هریک از شاخص های تعیین شده شعب شد.شهرکی کیا افزود: باید عملکرد دستگاه های خودپرداز به صورت روزانه رصد و کنترل شود و هر دستگاهی که دارای ایراد است به فوریت مرتفع گردد. در حوزه تعهدات و ضمانت، طرح سفیران، گشایش اعتباری(lc) و ارزی و مصارف باید برنامه ریزی مستمر و عملیاتی صورت پذیرد.
وی بر اهمیت درجه بندی شعب اشاره و تصریح کرد: همه شعب باید به درجه بندی شعب و شاخص های آن توجه ویژه ای داشته و با ارائه عملکرد قابل قبول، مراقب از دست دادن درجه شعبه باشیم
مدیر امورشعب تهران تصریح کرد: باجه های بانکی ظرفیت های خوبی دارند و روسای شعب حتما باید از این ظرفیت استفاده کنند. حتما باید بازاریابی، پیگیری و جذب مشتری بر مبنای برنامه منظم توسط هریک از شعب انجام شود.
وی تاکید کرد: شهر تهران و استان تهران دارای ظرفیت ارزی بزرگ و پرظرفیتی است و باید شعب ارزی از این ظرفیت های بی نظیر استفاده نمایند و با شناسایی شرکت های فعال در زمینه تولید و واردات مواد اولیه و ماشین آلات وضعیت این خدمت را ارتقا دهند .
همچنین در این جلسه، مهندس غلامی گزارشی از عملکرد منطقه و شعب تابعه ارائه و در ادامه نیز روسای شعب به تبیین مسائل و مشکلات شعب در حوزه های مختلف پرداختند.
گفتنی است: شهرکی کیا در حین بیان مسائل و مشکلات توسط روسای شعب، توضیحات لازم را به روسای شعب ارائه کرد.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر