یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵
آخرین خبرها

هفته گذشته ۵ هزار و ۳۴۴ خریدار در بستر بورس کالا سیمان خریدند

در هفته گذشته، ۵ هزار و ۳۴۴ خریدار از ۳۰ استان کشور، یک میلیون و ۳۵۹هزار و ۲۱۲ تن سیمان را از طریق بورس کالای ایران تأمین کردند.

به گزارش فراسو، طبق آمار در هفته منتهی به ۱۵ آبان ماه، استان های تهران با ۱۳۸هزار و ۲۵ تن، اصفهان با ۱۱۲هزار و ۷۵۰ تن و خراسان رضوی با ۸۳ هزار و ۳۵ تن در صدر جدول حجم خرید سیمان از بورس کالا قرار گرفتند.

همچنین بالاترین تعداد مشتریان به ترتیب به استان های آذربایجان غربی با ۵۳۵ خریدار، استان خوزستان با ۴۴۸ خریدار و استان فارس با ۴۱۲خریدار اختصاص داشت.

ورود سیمان به بورس کالا، ساختار توزیع این محصول را متحول کرده و دسترسی عادلانه و شفاف‌تری را برای مصرف‌کنندگان فراهم آورده است. این تحول نه‌تنها موجب شده است که مصرف‌کنندگان به صورت عادلانه‌تر به سیمان دسترسی پیدا کنند، بلکه باعث افزایش شفافیت و رقابت سالم در این بازار نیز شده است.این روند موجب شده است که عرضه و تقاضا به‌طور بهینه‌تری تنظیم شود و دسترسی به این کالای اساسی برای تمامی مصرف‌کنندگان، چه در مناطق دورافتاده و چه در مناطق صنعتی، تسهیل شود./کالاخبر

همچنین ببینید

عرضه ۲.۸ میلیون تن محصول در بورس کالا

بورس کالای ایران امروز (یکشنبه ۱۷ آبان ماه) تالارهای بورس کالا میزبان عرضه ۲ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۸۲۹ تن محصول هستند. بیشترین عرضه‌های امروز در تالار سیمان و پس از آن در تالار صنعتی و معدنی رقم می خورد.