شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵
آخرین خبرها

بازدید وزیر رفاه از درمانگاه تأمین اجتماعی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای لردگان

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در ادامه برنامه‌های سفر ۲ روزه خود به استان چهارمحال و بختیاری امروز جمعه ۸ ابان به شهرستان لردگان رفت و از درمانگاه تأمین اجتماعی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای لردگان بازدید کرد.

به گزارش فراسو به نقل ازمرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،میدری در بازدید از درمانگاه تأمین اجتماعی لردگان، با مسئولان این مرکز درباره مسائل و نیازهای آن گفت‌وگو کرد و دستور پیگیری‌های لازم را صادر کرد. این درمانگاه در حال حاضر ظرفیت پذیرش روزانه 600 بیمار را دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از شعبه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی لردگان بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت ساختمان و ظرفیت‌های این مجموعه قرار گرفت. این بازدید با هدف آشنایی با وضعیت فضای اداری و امکانات شعبه اداره کار شهرستان انجام شد.

میدری در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای لردگان نیز ظرفیت‌ها و بخش‌های مختلف این مجموعه را بررسی کرد. مسئولان مرکز در این بازدید، گزارشی از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های آموزشی آن ارائه کردند و به حضور تعدادی از دانش‌آموزان شهرستان در دوره‌های مهارت‌آموزی اشاره کردند. این مرکز در حوزه‌های تراشکاری، اتومکانیک، مکانیک و برق صنعتی فعالیت دارد و زمینه مهارت‌آموزی دانش‌آموزان مدارس شهرستان را نیز فراهم کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از بازدید از بخش‌های مختلف مرکز، دستور پیگیری تأمین تجهیزات مورد نیاز، توسعه امکانات آموزشی و ترمیم ساختمان این مجموعه را صادر کرد.

همچنین ببینید

رئیس مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری: شاهد تلاش های دلسوزانه وزیر کار در حمایت از جامعه هدف وزارت کار هستیم

غلامرضا میرزایی، رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به فشارهای اقتصادی بر اقشار کم‌درآمد، از تلاش‌های مستمر و مجدانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از جامعه هدف این وزارتخانه گفت و اعلام کرد که وزارت رفاه و جامعه هدف آن بیش از هر زمان دیگری باید مورد حمایت قرار گیرند.