پنج شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

محمدی در دیدار با اعضای انجمن پیمانکاران عمرانی ایران : رابطه تأمین اجتماعی با کارفرما تقابلی نیست

سرپرست تأمین اجتماعی گفت: دیدگاه جزیره‌ای و تک بعدی، مسائل ذینفعان را حل نمی‌کند بلکه رویکرد تفاهم و همکاری و توجه به منافع مشترک با کارفرمایان، سازمان را در انجام تعهدات یاری می‌کند و هم کارفرمایان و کارآفرینان جبهه اشتغال و تولید را حفظ و توسعه می‌دهند.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در دیدار با اعضای انجمن پیمانکاران عمرانی ایران با تأکید بر اینکه ریشه اصلی چالش‌ها و مناقشات میان سازمان و شرکای اجتماعی ناشی از نگاه‌های جزیره‌ای است، افزود: اصرار بر رویه‌ها و مقررات تحمیلی و نادیده گرفتن منافع مشترک با کارفرمایان، سازمان را دچار وارونگی فکری، فرسایش درونی و کاهش سرمایه اجتماعی می‌کند.

غلامحسین محمدی، با اشاره به ضرورت بازنگری در شیوه تعامل با جامعه ذی‌نفعان اظهار کرد: ریشه اصلی بخش عمده‌ای از گره‌ها و گلایه‌های مطرح‌شده، حاکم بودن یک نگاه تک‌بعدی و کاستی‌نگر در شیوه مدیریت روابط است؛ در حالی که تأمین اجتماعی، کارفرمایان و کارگران اضلاع یک پیکره واحد هستند و تعریف منافع مشترک میان آنها یک اصل اساسی است.
وی ریشه اصلی تضعیف جایگاه نهادی را کاهش اعتماد و همراهی شرکا دانست و افزود: فرسایش سرمایه اجتماعی تأمین اجتماعی دقیقاً زمانی رقم می‌خورد که سازمان صرفاً از دریچه یک‌طرفه و بر اساس خط‌کش‌های اداری به مسائل نگاه کند. متأسفانه در دوره‌های گذشته، برخی مقررات و رویه‌های تحمیلی به این مناسبات افزوده شده که کارفرمایان و تولیدکنندگان را با تنگنا مواجه کرده است.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در پایان با تأکید بر لزوم اصلاح رویه‌های تعاملی با بخش پیمانکاری و تولیدی کشور خاطرنشان کرد: تأمین اجتماعی به جای رویکرد تقابلی، به سمت تفاهم بر سر استانداردها و منافع متقابل با کارفرمایان و کارگران حرکت می کند تا هم پایداری منابع سازمان حفظ شود و هم چرخ پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای کشور متوقف نماند.

همچنین ببینید

رشد ۷۲ درصدی درآمدهای کارمزدی بانک سینا در تابستان ۱۴۰۵

درآمدهای کارمزدی بانک سینا در تابستان 1405 با رشد 72 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به 18 هزار و 641 میلیارد ریال رسید.