سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

تأمین منابع برای ایفای تعهدات سازمان تأمین اجتماعی با استفاده از ابزارهای نوین مالی

جلسه وبیناری روند پیگیری و اجرایی طرح همگام در ادارات‌کل تأمین اجتماعی استانها با حضور سرپرست سازمان، معاون بیمه‌ای، مدیرکل وصول حق بیمه و مدیران کل بیمه‌ای استانها برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، غلامحسین محمدی، سرپرست سازمان در این جلسه با تأکید بر اینکه با همکاری کارفرمایان و کارکنان سازمان از ظرفیت همگام باید بهره‌برداری بیشتری داشت، گفت: سازمان نسبت به تعهدات خود تکلیف دارد و از سویی باید منابع تعهدات را از طریق ظرفیت‌های جدید نظیر همگام تأمین کنیم.
وی افزود: حمایت معیشتی جامعه بزرگ مستمری‌‌بگیران بر عهده این سازمان است و تأمین منابع برای پرداخت حقوق ماهانه به بازنشستگان عزیز با تلاش همکاران ساعی این سازمان محقق می‌شود و هیچ اجری بالاتر از رضایت قلبی در قبال کار برای جامعه شریف کارگران و بازنشستگان وجود ندارد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: طرح همگام ظرفیت خوبی برای تأمین منابع سازمان برای ایفای تعهدات است، این طرح تورم زا نیست و بدهی در این زنجیره تبدیل به دارایی می‌شود و از همکاران استان انتظار داریم در جلسات تعاملی با کارفرمایان محترم آنها را از امتیازات بزرگ این طرح آگاه کنند.
در این جلسه مدیران تأمین اجتماعی استان‌ها که به صورت وبیناری در این جلسه حضور داشتند به بیان مطالب خود پرداختند.

همچنین ببینید

حمایت ۶۰ هزار میلیارد ریالی بانک کشاورزی از تولید بذور مقاوم و پربازده در نیمه نخست سال جاری

بانک کشاورزی در شش‌ماهه نخست سال جاری، با پرداخت نزدیک به ۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بذور گواهی‌شده، 75 درصد برنامه تعهدی سال جاری را محقق کرده؛ اقدامی که در راستای ارتقای بهره‌وری کشاورزی، سازگاری با تنش‌های محیطی و تقویت امنیت غذایی کشورصورت گرفته است.