سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

مدیرعامل بانک سینا: امروز با توجه به شرایط اقتصادی باید گره‌گشای مشکلات مردم باشیم

مدیرعامل بانک سینا در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با تجلیل از رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، بر ضرورت تداوم روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری در عرصه اقتصادی تأکید کرد و گفت: باید با مردم‌داری و ایفای مسئولیت اجتماعی، در مسیر گره‌گشایی از مشکلات مردم گام برداریم.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک سینا، علی ابدالی در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران و کارکنان بانک سینا برگزار شد، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصتی برای یادآوری رشادت‌ها، شجاعت‌ها و دلاوری‌های شهدا، جانبازان، رزمندگان و آزادگان و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و رهبری است.

مدیرعامل بانک سینا با اشاره به مسئولیت کارکنان نظام بانکی در شرایط اقتصادی کشور، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی اقتصاد کشور بانک‌ها در خط مقدم قرار دارند و باید وظیفه خود را در این عرصه به‌درستی انجام دهند.

وی ادامه داد: هدف غایی بانک باید این باشد که بتوانیم کمکی برای مردم باشیم، گره‌ای از مشکلات آنان باز کنیم و در حد توان، به حرکت و رونق اقتصاد کشور کمک کنیم.

ابدالی با اشاره به فرآیندهای غیرحضوری بانکداری و افتتاح حساب، اظهار کرد: ممکن است فردی سالمند باشد، سواد کافی نداشته باشد یا در آن روز شرایط جسمی مناسبی نداشته باشد. در چنین شرایطی، صرف تأکید بر اجرای فرآیندها کافی نیست و همکاران می‌توانند با راهنمایی و همراهی، مسیر دریافت خدمات را برای مشتری تسهیل کنند. این همان مردم‌داری و بخشی از وظیفه‌ای است که برعهده ما قرار دارد.

وی افزود: در این شرایط ما به عنوان کارکنان بانک باید در پشت کانتر شعبه، مسئولیت خود را در قبال مردم ایفا کنیم.

همچنین ببینید

طرح «فرازش» بانک رفاه کارگران آغاز شد؛ پاداش نقدی برای مشتریان سامانه “فرارفاه”

بانک رفاه کارگران در راستای توسعه بانکداری دیجیتال و ارتقای تجربه مشتریان، طرح امتیازدهی «فرازش» را با هدف تخصیص امتیاز به فعالیت‌های مشتریان در سامانه "فرارفاه" این بانک و بهره‌مندی آنان از پاداش نقدی راه‌اندازی کرد.