پنج شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

تمدید مهلت وکالتی‌کردن حساب برای ثبت سفارش در طرح عرضه خودروهای وارداتی اتونوین

مهلت وکالتی‌کردن حساب برای ثبت سفارش در طرح عرضه خودروهای وارداتی اتونوین تا 5 آبان ماه تمدید شد.

به گزارش فراسو، متقاضیان می‌توانند تا ۵ آبان به‌صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فیروزه بانک ملی ایران، حساب خود را وکالتی کنند.

بنابراین گزارش، مبلغ مسدودسازی حساب در این طرح  ۵۰۰ میلیون تومان می باشد و متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه فیروزه به نشانیhttps://firoozeh.bank-melli.ir/  حساب خود را وکالتی کنند.

گفتنی است که سامانه فیروزه بانک ملی ایران با فراهم کردن امکان وکالتی کردن حساب به‌صورت غیرحضوری، فرایند مشارکت مشتریان در طرح‌های فروش خودروهای وارداتی را تسهیل کرده و امکان انجام این خدمت را بدون مراجعه به شعب در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

همچنین ببینید

اعلام اسامی برندگان بیست و پنجمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور دیما

بیست و پنجمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور "دیما" از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز بیست و پنجم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.