سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

ایمیدرو و ایدرو کارگروه مشترک ساخت دامپتراک تشکیل دادند

در نشست مشترک محمدمسعود سمیعی‌نژاد، معاون وزیر صمت و رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و فرشاد مقیمی، معاون وزیر صمت و رئیس هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، مدل‌های تأمین و ساخت متمرکز دامپتراک با هدف استفاده حداکثری از توانمندی متخصصان و شرکت‌های ایرانی بررسی شد.

به گزارش فراسو، در این نشست، ظرفیت‌های موجود در کشور برای طراحی، مهندسی، تأمین قطعات و ساخت تجهیزات سنگین معدنی مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت حرکت به سمت ساخت داخل ماشین‌آلات معدنی و کاهش وابستگی به تأمین خارجی تاکید شد.

محمدمسعود سمیعی‌نژاد با اشاره به پایش انجام‌شده از سوی ایمیدرو درباره نیاز شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی، گفت: بر اساس این بررسی‌ها، در حال حاضر در بخش معدن ۴۰۰ دستگاه دامپتراک نیاز است. وی تأکید کرد تجمیع این نیاز و تعریف یک مدل متمرکز برای تأمین و ساخت، می‌تواند زمینه مناسبی برای فعال شدن ظرفیت‌های داخلی و توسعه زنجیره ساخت ماشین‌آلات معدنی فراهم کند.

در این جلسه همچنین مدل‌های مختلف تأمین مالی برای اجرای طرح، مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا ضمن ایجاد امکان تأمین تجهیزات مورد نیاز معادن، سازوکاری پایدار برای مشارکت سازندگان و تأمین‌کنندگان داخلی شکل گیرد.

فرشاد مقیمی رئیس هیأت عامل ایدرو نیز با تأکید بر ظرفیت‌های صنعتی و تخصصی کشور اظهار کرد: با همکاری ایمیدرو، این مهم عملیاتی خواهد شد و ایدرو آمادگی دارد ظرفیت‌های موجود در بخش صنعت و سازندگان داخلی را برای تحقق این هدف به کار گیرد.

دو معاون وزیر برای تشکیل کارگروه مشترک ایمیدرو و ایدرو با هدف بررسی جزئیات، تدوین مدل اجرایی و پیگیری فرآیند تأمین و ساخت متمرکز دامپتراک‌ها به جمع‌بندی رسیدند.

این گزارش می‌افزاید؛ این رویکرد می‌تواند علاوه بر پاسخگویی به نیاز قابل توجه معادن کشور، به توسعه توان طراحی و ساخت ماشین‌آلات سنگین، تعمیق ساخت داخل و ایجاد بازار پایدار برای سازندگان ایرانی کمک کند.

 

همچنین ببینید

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: نخستین ردیف پالایشگاه آسیب‌دیده پارس جنوبی امسال به تولید بازمی‌گردد

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از بازگشت نخستین ردیف گازی پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی به چرخه تولید در امسال خبر داد و گفت: روند بازگرداندن ظرفیت‌های ازدست‌رفته پالایش گاز با سرعت در حال پیگیری است.