سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر کار: ایران مسئله مشترک همه شهدا بود و باید مسئله مشترک همه ما باشد

«محمدهادی عسکری » معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور شرکت در دومین اجلاسیه شهدای کارگری و اصناف به استان کردستان سفر کرد. در این سفر ضمن دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان در نشست شورای راهبردی استان کردستان، با حضور مقامات سیاسی، امنیتی و فرماندهان سپاه، بسیج کارگری و اصناف حضور یافت. وی همچنین از مجموعه فرهنگی ـ ورزشی کارگران سنندج، نمایشگاه مشاغل خرد، خانگی و صنایع‌دستی در خانه آصف (خانه کُرد) نیز بازدید کرد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان،  «محمدهادی عسکری»، در دومین اجلاسیه شهدای کارگری و اصناف کردستان گفت: کشور ایران رنگین کمانی از اقوام، فرهنگ ها، سنن و رسوم مختلف است که همه این اجزا هویت ملی را تقویت می کنند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استان کردستان را زیست بوم فرهنگ، هنر، مقاومت، همدلی و فرهیختگی دانست و افزود: کردستان سرزمین کوهستان، حماسه، فرهنگ هنر، کرامت و مشارکت اجتماعی است. فرهنگ کردستان هویتی ریشه دار و چند لایه است. هنر کردستان فقط یک حوزه تخصصی نیست بلکه بخشی از زندگی اجتماعی است.
عسکری گفت: شهادت را باید فراتر از یک واقعه فردی و در سطح اجتماعی و تمدنی تحلیل کرد و از این منظر شهدای کارگر نقطه تلاقی کار، مسئولیت و فداکاری هستند و روایت شهدا را باید از خاطره به مسئله آینده تبدیل کرد.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز شناخت و حفظ آرمان و منطق شهدا اهمیت دارد. آرمان شهدا حفظ پرچم و تمامیت ارضی میهن بود. ایران مسئله مشترک همه شهدا بود و باید مسئله مشترک همه ما باشد. کشور با کار و تولید، اعتماد و مشارکت مردم ساخته می شود.
عسکری با تأکید بر ضرورت  توجه به پیوند میان فرهنگ ایثار و وجدان کاری، تصریح کرد: فرهنگ شهادت نباید در سطح بزرگداشت باقی بماند، امروز باید ارزش های شهادت به متن زیست اجتماعی جامعه وارد شود.
وی با تشریح اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: صیانت از کرامت کارگر، تقویت فرهنگ کار، ارتقای ایمنی روانشناختی،اجتماعی و فرهنگی  و توسعه گفت‌وگوی اجتماعی، ارکان اصلی سیاست‌های فرهنگی این وزارتخانه را تشکیل می‌دهند.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با بیان این که جامعه کار و تولید، هسته اصلی سرمایه اجتماعی کشور هستند، افزود: هرچه فضای کار بر پایه اعتماد، مسئولیت‌پذیری و اخلاق‌ مداری استوار باشد، تاب‌ آوری جامعه دربخش های مختلف به‌مراتب بیشتر خواهد بود.
عسکری تصریح کرد: مسئولیت اجتماعی امروز تنها یک مفهوم اقتصادی نیست، بلکه یک تعهد ملی برای حفظ پایداری و ثبات تولید در کشور است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به لزوم عملیاتی کردن فرهنگ شهادت  اظهار کرد: هدف از برگزاری چنین اجلاسیه‌هایی، عبور از حافظه تاریخی و رسیدن به رفتارهای عینی است و ما باید از ایثار  به مسئولیت، از فداکاری به وجدان کاری، از همبستگی به وفاق و از سنگر دفاع به سنگر تولید برسیم.

همچنین ببینید

ایجاد بیش از ۱۹۵ هزار کسب‌وکار روستایی در سال ۱۴۰۴

مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی طرح‌های کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ایجاد بیش از ۱۹۵ هزار کسب‌وکار روستایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.