یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

مانور دوم نظام آراستگی مخابرات، اواسط آبان برگزار می‌شود

شرکت مخابرات ایران در تداوم مسیر تحول و بهبود تعامل با مشتری، دومین مانور نظام آراستگی را با رویکردی متفاوت و تمرکز ویژه بر استانداردسازی پوشش حرفه‌ای، در نیمه دوم آبان‌ماه امسال برگزار می‌کند.

به گزارش فراسو، محمد کاظم چنگایی، مجری طرح آراستگی و مولدسازی در گفتگو با معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران،با بیان اینکه این مانور که تمامی استان‌های کشور را در بر می‌گیرد، گامی تکمیلی برای مانور اول محسوب می‌شود؛ گفت: در مانور اول، تمرکز اصلی بر آراستگی فیزیکی محیط کار در امور مشترکین بود؛ اما در مانور دوم، علاوه بر این موضوع،پوشش حرفه‌ای به عنوان یکی از ارکان اصلی تقویت برند، در دستور کار قرار گرفته است.

تغییرات ملموس در مانور دوم
مهندس چنگایی با اشاره به تفاوت‌های این دوره تأکید کرد: در مانور دوم، با توجه به دستور مدیرعامل محترم، استانداردسازی پوشش و لباس فرم به صورت جدی پیگیری می‌شود. پرسنل شبکه هنگام مراجعه به منازل و مراکز تجاری، موظف به استفاده از پوشش های یکپارچه و طراحی‌شده هستند. همچنین در حوزه امور مشترکین نیز، لباس فرم مصوب برای همکاران آقا و خانم در دستور کار قرار گرفته است تا فضای کاری حرفه‌ای‌تری در تمامی مناطق مخابراتی ایجاد شود.

پویش پیامکی برای آمادگی کامل
به گفته مهندس چنگایی، هدف نهایی این مانور ایجاد فضایی است که هم مشتریان و هم کارکنان در آن احساس بهتری داشته باشند. بر همین اساس، یک پویش اطلاع‌رسانی پیامکی از هفته آینده آغاز خواهد شد که در آن نکات کلیدی آراستگی و پوشش به صورت روزانه برای همکاران ارسال می‌شود تا ضمن بازگویی اهمیت موضوع، آمادگی صددرصدی در سراسر کشور (تهران و سایر استان‌ها) حاصل شود.

همچنین ببینید

کوتاه کردن مسیر از مزرعه تا بازار؛ نقش‌آفرینی پست در توسعه اقتصاد دیجیتال روستایی

مدیرعامل شرکت ملی پست با تشریح نقش شبکه پستی کشور در توسعه اقتصاد دیجیتال و تسهیل دسترسی تولیدکنندگان روستایی به بازارهای مصرف، بر ظرفیت گسترده پست در پشتیبانی از تجارت الکترونیک و کوتاه کردن مسیر عرضه محصولات از مزرعه تا بازار تأکید کرد.