شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵
آخرین خبرها

فروش بیش از ۱۳۰ همتی بیمه دی در ۶ ماهه اول سال جاری

معاون توسعه بازار و فروش شرکت بیمه دی با اشاره به اینکه میزان فروش حق بیمه این شرکت در 6 ماهه اول سالجاری 130 همت بوده است گفت: این میزان فروش دو برابر فروش انواع بیمه نامه این شرکت در کل سال 1404 بوده است.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه دی تقی تهرانی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز سینما در محل موزه سینما در باغ فردوس تهران با حضور در ویژه برنامه دی نمای شرکت بیمه دی که به صورت مستقیم در اپارات پخش شد افزود: این اتفاق مبارک تنها در راستای اعتماد مشتریان به بیمه دی حاصل شده است.
وی تعداد مشتریان این شرکت را در حال حاضر حدود 9 میلیون نفر ذکر کرد و اظهار داشت: شرکت بیمه دی در همه بخشهای بیمه ای فعال است و همین امر باعث شده تا تمایل افراد مختلف به خرید بیمه نامه های دی را افزایش دهد.

همچنین ببینید

کارنامه متمایز بانک مسکن در شبکه بانکی کشور از نگاه عضو کمیسیون عمران مجلس

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارزیابی عملکرد شبکه بانکی در حوزه تسهیلات‌دهی بخش مسکن اعلام کرد: بر اساس بررسی‌ها، بانک مسکن به عنوان بانک تخصصی این حوزه به بیش از ۵۰ درصد تعهدات خود عمل کرده و کارنامه‌ای متمایز از سایر بانک‌ها به ثبت رسانده است.