یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی: بانک سینا باید از بانکداری دیجیتال به بانکداری تمام‌هوشمند و داده‌محور حرکت کند

عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به تحول دیجیتال در بانک گفت: تحول در نظام بانکی، صرفاً دیجیتالی کردن خدمات نیست، بلکه هوشمندسازی تصمیمات، مدیریت ریسک، تخصیص بهینه منابع و استفاده هدفمند از آن می‌باشد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک سینا، دکتر علیرضا میر محمد صادقی استفاده از هوش مصنوعی را یکی از الزامات توسعه در وضعیت فعلی عنوان کرد و افزود: هوش مصنوعی باید از یک پروژه صرفاً فناوری خارج شده و در حوزه‌هایی همچون اعتبارسنجی، مدیریت ریسک، کشف تقلب، پایش تراکنش‌ها و تصمیم‌گیری‌های سرمایه‌گذاری مورد استفاده قرار گیرد و لذا تقویت توان کارشناسی و آموزش کارکنان برای تحقق اهداف تحول دیجیتال ضروری است.

عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی همچنین بر ضرورت توسعه فعالیت‌های ارزی و بین‌المللی بانک سینا تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های ارزی صندوق توسعه ملی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش سهم بانک سینا در تأمین مالی طرح‌های اقتصادی و توسعه‌ای باشد و بانک باید با ارتقای کیفیت خدمات و آمادگی شبکه شعب، از این فرصت استفاده کند.

دکترمیرمحمد صادقی با اشاره به ظرفیت قابل توجه تأمین مالی پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش سهم بانک سینا در تأمین مالی طرح‌های خورشیدی و بادی را ضروری دانست.

همچنین ببینید

تداوم پرداخت تسهیلات فرزندآوری در بانک ایران‌ زمین با هدف حمایت از جوانی جمعیت

بانک ایران‌ زمین در ادامه رویکرد حمایتی خود از جوانی جمعیت، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به متقاضیان واجد شرایط را در سال جاری نیز در دستور کار خود قرار داده است.