پنج شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

تدارک ویژه همراه اول برای دربی

همراه اول با تقویت سایت‌های ارتباطی اطراف ورزشگاه و تشکیل تیم ویژه پایش شبکه، برای مدیریت افزایش ترافیک هم‌زمان با برگزاری دربی آماده شده است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی همراه اول، هم‌زمان با برگزاری دربی و افزایش تماشای آنلاین این مسابقه، تمهیدات ویژه‌ای برای حفظ کیفیت خدمات ارتباطی و پایداری شبکه در نظر گرفته شده است.

در همین راستا، ترافیک شبکه در نقاط مختلف کشور متعادل‌سازی شده و مسیرهای انتقال ترافیک سرویس‌های پخش آنلاین نیز متناسب با ظرفیت شبکه مدیریت شده‌اند تا کاربران بتوانند این مسابقه پرمخاطب را با کیفیت مطلوب‌تری دنبال کنند.

همچنین سایت‌های ارتباطی پوشش‌دهنده ورزشگاه و مناطق پیرامونی آن، از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تقویت شده‌اند تا پاسخ‌گوی افزایش هم‌زمان مصرف اینترنت و خدمات ارتباطی تماشاگران باشند.

همراه اول برای پایش لحظه‌ای وضعیت شبکه، تیم ویژه‌ای تشکیل داده است که در تمام مدت برگزاری مسابقه، شرایط را رصد می‌کند. تیم‌های فنی و رفع خرابی نیز در محل مستقر شده‌اند تا در صورت بروز هرگونه اختلال احتمالی، اقدامات لازم را در کوتاه‌ترین زمان انجام دهند.

دربی برای میلیون‌ها هوادار تنها یک مسابقه فوتبال نیست؛ ۹۰ دقیقه هیجان است که باید لحظه‌به‌لحظه دنبال شود. همراه اول نیز با آماده‌سازی شبکه و تقویت زیرساخت‌ها، تلاش کرده زمینه تماشای آنلاین پایدار این رویداد را برای مشترکان فراهم کند.

همچنین ببینید

رونمایی از ۴۷ پروژه میلیاردی مخابرات در استان قم با حضور استاندار و مدیرعامل شرکت مخابرات

در جریان سفر استانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به استان قم، ۴۷ پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر ۴۹۳ میلیارد تومان افتتاح شد. در این سفر، شهر قنوات با تکمیل شبکه فیبر نوری و جمع‌آوری کامل زیرساخت‌های مسی، به عنوان نخستین شهر تمام‌فیبر نوری ایران معرفی و آغاز به کار کرد.