یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

تامین مالی مواد اولیه با بانک اقتصادنوین، تولید با شما

بانک اقتصادنوین در قالب طرح «هم‌پی»، خیال تولیدکنندگان برای تامین مواد اولیه را راحت کرده است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، در شرایط پساجنگ و تورمی موجود، یکی از مهمترین دغدغه‌های تولیدکنندگان، چگونگی تامین مالی واردات و یا خرید موارد اولیه است.
واقعیت این است که بخشی از مواد اولیه بنگاه های تولیدی کشور، وارداتی است و یا با هزینه قابل توجه از داخل تامین می شود، بنابراین تهیه کردن آن برای تولیدکننده با هزینه های گزافی مواجه است. در شرایط کنونی که تورم کم سابقه‌ای ایجاد شده و تبعات ناشی از جنگ نیز بر سر تولید سایه انداخته است، تامین مواد اولیه با چالش مواجه است.
بانک اقتصادنوین اما با درک صحیح از این چالش، طرح «هم‌پی» را برای حمایت از تولیدکنندگان در مسیر تأمین مواد اولیه کلید زده است. این طرح از طریق گشایش اعتبار اسنادی مدت‌دار ریالی به صورت نسیه‌ برای واحدهای تولیدی است و به کارفرما فرصت می‌دهد تا فشار نقدی در فرآیند خرید را مدیریت کند.
صدور اعتبارات اسنادی مدت‌دار حداکثر 6 ماهه بابت خرید مواد اولیه با شرایط پرداخت اولیه 15 یا 20 درصد از مبلغ که تا زمان تسویه کامل نزد بانک به امانت می‌ماند و نیز دوره بازپرداخت در سررسید LC از مشخصات اصلی این طرح است.
همه واحدهای تولیدی بر اساس اعتبارسنجی متقاضی مطابق با ضوابط و مقررات جاری می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند؛ طرحی که مهمترین وجه تمایز آن خرید نسیه 6 ماهه و بازپرداخت با اقساط ماهیانه است.

همچنین ببینید

پرداخت ۹۳ درصد تسهیلات بانک مهر ایران به‌صورت غیرحضوری در سال ۱۴۰۵

از فروردین تا پایان مرداد ماه سال جاری، ۹۳ درصد تسهیلات پرداختی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌صورت غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن کیوبانک به مشتریان پرداخت شده است.