پنج شنبه , شهریور ۵ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

محمدرضا حسین‌زاده: بانک اقتصادنوین همواره حامی هنر و هنرمندان است

مدیرعامل بانک اقتصادنوین از رویداد نمایش گزیده آثار گالری نوین که با عنوان «گنجینه نوین» در سرسرای موزه هنرهای معاصر در حال برگزاری است، بازدید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، محمدرضا حسین‌زاده در جریان این بازدید با رضا دبیری‌نژاد رئیس موزه هنرهای معاصر تهران نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین با قدردانی از میزبانی موزه هنرهای معاصر از نمایشگاه «گنجینه نوین»، تاکید کرد که این بانک همواره حامی هنر و هنرمندان بوده و مفتخر است که گنجینه گرانبهایی از آثار هنری را با نگاه حمایتی نزد خود دارد.

رئیس موزه هنرهای معاصر نیز با قدردانی از نگاه متعالی بانک اقتصادنوین به مقوله هنر، برپایی این نمایشگاه را اقدامی کم‌نظیر در مجموعه بانک‌های کشور خواند و اظهار امیدواری کرد روند حضور بانک اقتصادنوین در میان اهالی هنر، ادامه یابد.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین پس از بازدید از آثار موجود در نمایشگاه، در سایر بخش‌های موزه هنرهای معاصر نیز حضور یافت و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن قرار گرفت.

رویداد نمایش گزیده آثار گالری نوین با عنوان «گنجینه نوین» تا فردا جمعه ششم شهریورماه ادامه دارد.

در این رویداد ۲۵ اثر از گالری نوین به صورت فیزیکی و همه آثار به صورت فوتو ویدئو به نمایش درآمده است. دومین نسخه از کتاب گنجینه «گالری نوین» بانک اقتصاد نوین نیز که به همین مناسبت به چاپ رسیده، در این مکان در دسترس علاقه‌مندان است.

همچنین ببینید

بانک ملی و شعب خارجی؛ نبرد ظرفیت‌ها با محدودیت‌ها / مسیر تطبیق بانک ملی با شرایط جدید

بانک ملی ایران، پیش از تشدید محدودیت‌های اخیر علیه شعب خارجی، سال‌ها تجربه فعالیت در شرایط پیچیده بین‌المللی را پشت ‌سر گذاشته است. این بانک از سال‌ها قبل، از جمله سال 2007 در دوران جورج بوش، در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفت و با اجرای سیاست فشار حداکثری در دوره نخست ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در سال 2019 نیز فشارها بر شبکه مالی ایران افزایش یافت.