چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵
آخرین خبرها

دکتر کشاورزیان تاکید کرد: الزام نهادینه شدن حکمرانی داده مبنا برای تعالی بانک سپه

دکتر کشاورزیان عضو هیأت مدیره بانک سپه در وبینار معاونت برنامه‌ریزی و هدایت راهبردی بر «داده‌محوری» ، «برنامه محوری» و «هدف محوری» در امور مختلف بانک تأکید کرد.
به گزارش فراسو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، دکتر کشاورزیان عضو هیأت مدیره بانک سپه در این نشست با تقدیر و تشکر از همکاران معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات در سراسر کشور، گفت: بخش برنامه‌ریزی بانک باید با قدرت، مطالعه، ارتقاء دانش و افزایش توانمندی حضور در میدان را به عنوان یکی از مسئولیت‌های مهم، سرلوحه امور خود قرار دهد.

دکتر کشاورزیان “داده‌محوری” را مهمترین مولفه در موضوع برنامه‌ریزی عنوان کرد و اظهار داشت: داده محوری منتج به برنامه‌محوری و نهایتاً هدف‌محوری خواهد شد، بنابراین می‌توان در بخش برنامه‌ریزی با رصد دقیق آمار و اطلاعات روزانه و استفاده درست از داده‌ها، تحولات مطلوبی برای بانک رقم زد

عضو هیأت مدیره بانک سپه با اشاره به موضوع افزایش سرمایه بانک، خاطرنشان کرد: دارایی و سرمایه دو مقوله به هم پیوسته و در موازات هم هستند، از اینرو بهبود سرمایه موجب جهش دارایی‌های بانک می‌شود، لذا در بازاری که بنگاه‌های اقتصادی تشنه نقدینگی هستند، می‌توان با تزریق منابع، تحولاتی بزرگی در حوزه کسب و کار ایجاد کرد.

وی ارتقای کمی و کیفی صورت وضعیت بانک در دارایی‌ها و بدهی را موجب کاهش قیمت تمام شده پول دانست و افزود: کاهش قیمت تمام شده پول، قدرت رقابتی بی نظیری را برای بانک فراهم و به لحاظ مزیت رقابتی، فرصت ارزشمندی برای تحولات بزرگ در بانک ایجاد می‌کند.  

دکتر کشاورزیان با اشاره به تناقض فناوری و بهره‌وری در مبانی نظری و فناوری‌های نوین، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در حوزه فناوری اطلاعات برای تحقق هوشمندی بانک صورت گرفته و بایستی با مدیریت کارآمد و افزایش بهره‌وری در دام این تناقض که اکثر سازمان‌های بزرگ در دنیا گرفتار می شوند، متوقف نشوید و با برنامه‌ریزی هوشمندانه و راهبردی به ایجاد ارزش افزوده و سودآوری بانک تمرکز نمایید.

دکتر کشاورزیان مقطع زمانی شهریورماه را برای تحقق اهداف و برنامه‌ها مهم و جدی عنوان کرد و ابراز داشت: همه باید هم‌پیمان شویم تا از فرصت باقیمانده تا پایان شهریورماه، نهایت استفاده را برای رشد و پیشرفت بانک سپه داشته باشیم.

در ادامه این نشست روسای ادارات معاونت برنامه‌ریزی و هدایت راهبردی گزارشی از عملکرد حوزه فعالیت خود ارائه و در پایان مدیران برنامه‌ریزی منتخب مناطق، ضمن طرح موانع و مسائل پیش‌رو در خصوص راهکارهای مقتضی تبادل نظر کردند.

همچنین ببینید

تشریح راهکارهای تأمین مالی غیرتورمی ریسک‌های نوظهور توسط عضو هیئت‌مدیره بانک رفاه کارگران در همایش بانکداری اسلامی

دکتر مصطفی سرگلزائی، عضو هیئت‌مدیره بانک رفاه کارگران، با ارائه مقاله‌ای در سی‌وچهارمین همایش بانکداری اسلامی با عنوان «ظرفیت نظام بانکی و تأمین مالی غیرتورمی خسارات ناشی از ریسک‌های نوظهور» که با همکاری محمدمهدی علم‌باز تدوین شده است، به بررسی ابعاد و ظرفیت‌های شبکه بانکی کشور در مواجهه با بحران‌ها پرداخت.