یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

تأکید مدیرعامل نفت و گاز پارس بر احیای ظرفیت‌های گازی پارس جنوبی پیش از فصل سرما

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در بازدید از پالایشگاه‌های پارس جنوبی، ضمن تأکید بر ضرورت احیای تدریجی ظرفیت‌های تولید گاز پیش از آغاز فصل سرد، عملکرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در رهبری پروژه فاز ۱۴ را الگویی موفق در مدیریت پروژه‌های کلان صنعتی برشمرد.

به گزارش فراسو به نقل از ایدرو نیوز؛تورج دهقانی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، در بازدیدهای میدانی از پالایشگاه‌ فازهای ۴ و ۵، ۹ و ۱۰ و همچنین فاز ۱۴ میدان پارس جنوبی، آخرین وضعیت روند بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

دهقانی در جریان بازدید از فاز ۱۴ پارس جنوبی، با مشاهده پیشرفت قابل‌توجه عملیات، از جایگاه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) به‌عنوان لیدر کنسرسیوم این فاز قدردانی کرد.

وی با ستودن روحیه جهادی و تخصص تیم‌های اجراییِ تحت هدایت ایدرو، عملکرد این سازمان را نقطه عطفی در اجرای پروژه‌های پیچیده و حساس صنعتی دانست و بر نقش کلیدی آن در تحقق خودکفایی تأکید کرد.

سید محمد موسوی، عضو هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از فرآیندهای اجرایی، بر تداوم سرعت عمل و دقت در اجرای مراحل باقیمانده تأکید کرد.

همچنین ببینید

تجلیل از شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس به‌عنوان واحد نمونه صنعتی کرمانشاه

شرکت «گسترش سوخت سبز زاگرس» به‌واسطه فعالیت در حوزه تولید بایواتانول و راه‌اندازی زیست‌پالایشگاه، به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان کرمانشاه معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.