دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

اعلام اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی

اولویت‌های پژوهشی بانک دی برای سال ۱۴۰۵ اعلام شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک دی، با توجه به اهمیت پژوهش و لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی و با هدف بررسی نیازها و چالش‌ها و نیز ارائه راهکار در این زمینه، اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۵ بانک دی مشخص شد.

72 موضوع در بخش‌های اعتبارات، فناوری اطلاعات، فرایندی، مالی، روابط عمومی، بین‌الملل و ارزی جزو اولویت‌های پژوهشی این بانک قرار گرفته است.

علاوه بر اولویت‌های ذکر شده این امکان وجود دارد که دانشجویان بتوانند موضوعاتی هم‌راستا با اهداف، مأموریت‌ها و سیاست‌های بانک دی یا موضوعات بدیع و کاربردی با محوریت مسائل پولی، بانکی، اقتصادی، مالی، حسابداری، اعتبارسنجی، سرمایه‌گذاری و … نیز ارائه دهند.

دانشجویان و علاقه‌مندان به استفاده از این موضوعات در قالب پایان‌نامه و یا طرح‌های پژوهشی، می‌توانند از این قسمت اطلاعات بیشتری کسب کنند.

اولویت‌های پژوهشی

همچنین ببینید

سند جامع توسعه برند بانک اقتصادنوین رونمایی شد

در مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس بانک اقتصادنوین، سند جامع توسعه برند این بانک رونمایی شد.