سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵
آخرین خبرها

نشست هم‌اندیشی رؤسای کانون‌های بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی با رئیس فراکسیون بازنشستگان در مجلس

در راستای پیگیری مطالبات و بررسی چالش‌های موجود برای بازنشستگان، نشست هم‌اندیشی رؤسای کانون‌های بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی با حضور مدیرکل تامین اجتماعی ،مدیر صندوق بازنشستگی کشوری و رئیس فراکسیون بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

 

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه، نشست هم‌اندیشی رؤسای کانون‌های بازنشستگی کشوری و تأمین اجتماعی با حضور فضل الله رنجبر نماینده مردم کرمانشاه و رئیس فراکسیون بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی ، کاظم نجفی نیا مدیر صندوق بازنشستگی کشوری و اسکندر کاکایی مدیرکل تامین اجتماعی در روز دوشنبه نهم شهریورماه سالجاری در سالن جلسات شرکت مخابرات استان برگزار شد.

در ابتدای این نشست، رؤسای کانون‌های بازنشستگی با ارائه گزارشی جامع از وضعیت موجود، محورهای اصلی دغدغه‌های اعضای خود را مطرح کردند. از جمله موضوعات کلیدی مورد بحث در این نشست: اجرای کامل همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان شاغل، چالش‌های معیشتی، مشکلات مربوط به پوشش‌های بیمه سلامت و بیمه تکمیلی، و همچنین افت سطح رفاهی بازنشستگان بود.
فضل‌الله رنجبر، رئیس فراکسیون بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی ، در این نشست با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی و مستمر مطالبات این قشر در سطح مجلس و دستگاه‌های اجرایی، از تلاش‌های صورت‌گرفته برای بهبود وضعیت معیشتی خبر داد. وی همچنین به یکی از برنامه‌های حمایتی اشاره کرد و گفت: «موضوع اعطای وام ازدواج به فرزندان بازنشستگان در دستور کار قرار دارد که گامی مؤثر در حمایت از خانواده‌های بازنشسته خواهد بود.»
علاوه بر این، وی در پاسخ به دغدغه‌های مربوط به معوقات تأمین اجتماعی، با اشاره به محدودیت‌های مالی و شرایط اقتصادی موجود، بر تداوم تلاش‌ها برای رسیدگی به مطالبات بازنشستگان تأکید نمود. در پایان این نشست، شرکت‌کنندگان بر ضرورت برگزاری مستمر این جلسات و تبدیل مطالبات مطرح‌شده به اقدامات اجرایی تأکید کردند.

در ادامه کاظم نجفی‌نیا، مدیر صندوق بازنشستگی استان کرمانشاه، در این نشست ضمن تشریح خدمات نوین این صندوق به ارائه آماری از اقدامات انجام‌گرفته در سال جاری پرداخت. وی اعلام کرد: «در سال جاری، صندوق بازنشستگی استان موفق به پرداخت ۲ هزار و ۷۸۵ فقره تسهیلات ضروری ۷۵ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه به بازنشستگان عزیز شده است.»

مدیر صندوق بازنشستگی استان کرمانشاه همچنین به تسهیلات رفاهی دیگر اشاره کرد و افزود: «علاوه بر وام‌های ضروری، امکان خرید اقساطی از فروشگاه‌های «دیلی مارکت» نیز برای بازنشستگان فراهم شده است تا بخشی از هزینه‌های معیشتی این عزیزان تسهیل شود.»
نجفی‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود، خبر مهمی برای خانواده‌های بازنشستگان داشت و گفت: «فرایند ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان به مبلغ ۸۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳۶ ماهه و کارمزد ۵ درصد آغاز شده است.»
وی در خصوص شرایط بهره‌مندی از این تسهیلات اظهار داشت: «متقاضیان تا اول مهرماه فرصت دارند برای ثبت‌نام اقدام کنند. نکته مهم اینکه بازنشستگانی که تاریخ عقد فرزندان آن‌ها از اول مهر ۱۴۰۳ لغایت اول مهر ۱۴۰۵ است، واجد شرایط ثبت‌نام برای دریافت این وام هستند.»
در پایان، مسئولان حاضر بر لزوم تداوم این اقدامات حمایتی و اطلاع‌رسانی دقیق به بازنشستگان تأکید کردند.

همچنین ببینید

تاکید استاندار مازندران بر تقویت نقش بیمه سلامت در خدمت‌رسانی به مردم

استاندار مازندران با تأکید بر نقش مؤثر سازمان بیمه سلامت ایران در تأمین امنیت اجتماعی و ارتقای سلامت جامعه، بر تقویت خدمات این سازمان و توسعه زیرساخت‌های درمانی با هدف کاهش دغدغه‌های درمانی مردم استان تأکید کرد.