سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

حضور فوری تیم کارشناسی بیمه آسیا در محل حادثه سنندج

مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا از حضور فوری تیم کارشناسی این شرکت در محل حادثه انفجار تانکر حامل سوخت در محور همدان- سنندج، برای بررسی ابعاد و جوانب این حادثه خبر داد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا، محمود مهربان، مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا، در گفت‌وگو با روابط عمومی شرکت، با اشاره به این حادثه گفت: یک دستگاه تانکر حامل سوخت در محور همدان-سنندج و در محدوده ورودی شهر سنندج دچار حادثه و انفجار شد که در پی آن، آتش به تعدادی از خودروهای عبوری نیز سرایت کرد.
وی افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه، هماهنگی‌های لازم برای اعزام تیم کارشناسی بیمه آسیا به محل انجام شد تا ابعاد و جوانب موضوع از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.
مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه آسیا اظهار کرد: این تیم با هدف بررسی دقیق حادثه، ارزیابی شرایط و انجام اقدامات کارشناسی لازم در محل حضور یافته است.
مهربان تأکید کرد: بیمه آسیا در چارچوب مسئولیت‌های حرفه‌ای خود، تلاش می‌کند با حضور میدانی و بررسی سریع موضوع، در کنار بیمه‌گذاران و آسیب‌دیدگان باشد.
وی خاطرنشان کرد: پس از تکمیل بررسی‌های کارشناسی و مشخص شدن ابعاد حادثه، اطلاعات تکمیلی در این خصوص اعلام خواهد شد.

همچنین ببینید

هم‌اندیشی بیمه دی و صندوق بازنشستگی قزوین/ تبیین ظرفیت‌های نوین بیمه‌های زندگی

مدیر بیمه دی استان قزوین در نشست مشترک با مدیر صندوق بازنشستگی کشوری و رؤسای کانون‌های بازنشستگی این استان، ضمن تشریح ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و خدمات بیمه‌ای، بر بهره‌گیری از محصولات نوین بیمه‌های زندگی با هدف ارتقای رفاه آتیه بازنشستگان و خانواده‌های آنان تأکید کرد.