سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

تأکید بر توسعه عدالت‌محور؛ توافق ایدرو و استانداری ایلام برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های صنعتی

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست بررسی مصوبات سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان ایلام، بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، احیای واحدهای راکد و توسعه صنایع پایین‌دستی در این استان با هدف ایجاد اشتغال پایدار تأکید کرد.

به گزارش فراسو به نقل از ایدرو نیوز ، در این نشست که با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، احمد کرمی استاندار ایلام و جمعی از مدیران ارشد دو مجموعه برگزار شد، روند اجرایی مصوبات سفر وزیر صمت به این استان و راهکارهای رفع موانع پیش‌روی پروژه‌های صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس هیئت عامل ایدرو در این جلسه با ابراز خرسندی از تعامل سازنده با مدیریت استان ایلام، اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با رویکرد توسعه عدالت‌محور، آمادگی کامل خود را برای مشارکت در طرح‌های زیرساختی، بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید و توسعه صنایع پایین‌دستی در مناطق محروم و کمتر برخوردار استان ایلام اعلام می‌دارد.

فرشاد مقیمی با اشاره به اهمیت اشتغال‌آفرینی افزود: هدف اصلی این همکاری، فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد و نیمه‌فعال صنعتی استان است که در همین راستا، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تخصیص منابع و ارائه حمایت‌های فنی ایدرو در پروژه‌های اولویت‌دار ایلام انجام خواهد شد.

در این نشست، احمد کرمی استاندار ایلام نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای صنعتی این استان، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از پتانسیل‌های بومی تأکید کرد و گفت: تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و رفع موانع سرمایه‌گذاری‌های صنعتی، از اولویت‌های اصلی مدیریت استان است که با هم‌افزایی با ایدرو محقق خواهد شد.

بنا بر این گزارش، در پایان این جلسه مقرر شد به منظور پایش مستمر روند پیشرفت توافق‌ها و رفع فوری موانع اجرایی، کارگروه مشترک ویژه میان ایدرو و استانداری ایلام تشکیل شود تا مصوبات سفر وزیر صمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی و نتایج آن برای مردم ملموس شود.

همچنین ببینید

آغاز طرح ملی نوسازی موتورسیکلت در اصفهان؛ الگویی برای برقی‌سازی ناوگان کلان‌شهرها

رئیس هیئت‌ عامل ایدرو از آغاز رسمی طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده در اصفهان خبر داد و این اقدام را گامی راهبردی برای مدیریت مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و زمینه‌سازی برای برقی‌سازی ناوگان در کلان‌شهرهای کشور عنوان کرد.