شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

بانک‌هایی که زیرساخت‌های تراکنشی برای اخلالگران بازار ارز فراهم کردند، جریمه شدند

در راستای اختیارات قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به موجب مفاد دستورالعمل رسیدگی به تخلفات اداری – انتظامی ویژه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، تعدادی از بانک‌ها که مقررات و الزامات ابلاغی مربوط به کارسازی تراکنشهای بانکی مشتریان را رعایت نکرده بودند و زیرساختهای فراهم شده توسط آنها مورد سوء استفاده اخلالگران در بازار ارز، طلا و فلزات گرانبها قرار گرفته بود، مشمول جریمه نقدی شدند و احکام انضباطی مربوط توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای آنها صادر شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، چگونگی کارسازی تراکنشهای بانکی مشتریان شبکه بانکی کشور همواره تحت رصد و پایش حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مقررات و الزامات ابلاغی، اقدامات انضباطی متناسب، موثر و بازدارنده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

همچنین ببینید

تعامل بیمه دی با نهادهای فناور محور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۶

در سومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۶، مدیر و معاون مرکز هوشمند بیمه دی در نشست‌های متعدد با حضور چهره‌های شاخص حوزه‌های فناوری به بررسی آخرین دستاوردهای نوآورانه و راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک پرداختند.