یکشنبه , مرداد ۲۵ ۱۴۰۵

«رایان» بیمه آسیا در سری دوم «قصه‌های هومن و جناب‌خان»

مدیر بیمه‌های عمر و پس‌انداز بیمه آسیا از حضور این شرکت در سری دوم ویژه‌برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با هدف تقویت ارتباط با مخاطبان، حمایت از شبکه فروش و معرفی ظرفیت‌های بیمه‌ای خبر داد.

به گزارش فراسو، مهدی خسروی، مدیر بیمه های عمر و پس انداز در گفت و گویی با تشریح اهداف حضور این شرکت در ویژه برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» اظهار کرد: توسعه حضور رسانه‌ای و تقویت ارتباط با مخاطبان، از اهداف این همکاری است و بیمه آسیا تلاش دارد از ظرفیت رسانه‌های فراگیر برای معرفی خدمات و تبیین مفاهیم بیمه‌ای بهره بگیرد.

وی افزود: حمایت از شبکه فروش و کمک به معرفی خدمات بیمه‌ای بلندمدت، از دیگر محورهای این همکاری است؛ چراکه محصولاتی مانند بیمه‌های عمر و مستمری، به دلیل ماهیت بلندمدت و پس‌اندازی، نیازمند تبیین دقیق‌تر و آگاهی‌بخشی مستمر به جامعه هستند.

خسروی با اشاره به انتخاب ویژه‌برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» گفت: فضای عمومی و خانوادگی این برنامه و رویکرد آن در ایجاد نشاط و ارتباط با مخاطبان، با رویکرد ارتباطی بیمه آسیا در زمینه توجه به آسایش و آرامش خانواده‌ها همخوانی دارد.

مدیر بیمه‌های عمر و پس‌انداز بیمه آسیا ادامه داد: در این همکاری، «بیمه رایان» به عنوان یکی از محصولات بیمه‌ای بلندمدت بیمه آسیا معرفی می‌شود تا مخاطبان با کارکردها و ظرفیت‌های این بیمه‌نامه در زمینه برنامه‌ریزی مالی و تأمین آینده، آشنایی بیشتری پیدا کنند.

گفتنی است، پخش سری دوم ویژه‌برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» از پنج‌شنبه ۲۲ مرداد، همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول، از شبکه نسیم آغاز شده است.

همچنین ببینید

آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه

رئیس‌کل بانک مرکزی از آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه خبر داد.