دوشنبه , مرداد ۲۶ ۱۴۰۵
آخرین خبرها

پایان ساخت تیر ورق ها؛ آغاز مرحله کلاف بندی سکوهای فاز ۱۱ پارس جنوبی در ایزوایکو

با پایان یافتن عملیات ساخت تیرورقها، مرحله جدید ساخت و کلافبندی طبقات سکوهای فاز ۱۱ پارس جنوبی در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) آغاز شد.

به گزارش فراسو به نقل از ایدرو نیوز ؛ مدیر گروه سازه های دریایی و فراساحلی ایزوایکو با اشاره به ابعاد این سکو گفت: ابعاد سکو حدود ۲۴ در ۲۰ متر و وزن خود سکو حدود ۳ هزار و ۳۰۰ تن است که با احتساب متعلقات، وزن کل سازه به حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن می رسد.

محمدمهدی تعبدی با بیان اینکه بخش مهندسی پروژه به حدود ۹۰ درصد و بخش خرید به حدود ۶۰ درصد پیشرفت رسیده است، افزود: اغلب اقلامی که زمان ساخت و تأمین طولانی تری دارند و در اصطلاح «Long Lead Items» محسوب میشوند، سفارش گذاری شده اند.

وی تصریح کرد: پیش بینی می شود بخش عمده این اقلام تا پایان سال جاری و در اسفندماه دریافت و وارد پروژه شود تا روند اجرای مراحل بعدی بدون وقفه ادامه پیدا کند.

مدیر گروه سازه های دریایی و فراساحلی ایزوایکو با اشاره به آخرین وضعیت عملیات ساخت سکو گفت: در حال حاضر ساخت طبقات سکو در حال انجام است و عملیات ساخت با تولید تیرورقها آغاز شد؛ تیرورقهایی که با استفاده از متریال خاص S420 و به روش جوشکاری زیرپودری و با بهرهگیری از ماشینآلات تخصصی ساخته شدهاند.

وی افزود: خوشبختانه عملیات ساخت تیرورقها به مرحله نهایی رسیده و فرآیند تحویل نهایی آنها در حال انجام است؛ همچنین عملیات ساخت و کلافبندی طبقات آغاز شده است.

تعبدی خاطرنشان کرد: این سکو دارای چهار طبقه است که در مرحله جدید، طبقات به صورت صفحه ای ساخته و پس از تکمیل، در محل اصلی پروژه روی پایه ها جای گذاری و به صورت نهایی روی یکدیگر نصب خواهند شد.

پروژه ساخت سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی یکی از پروژه های مهم ایزوایکو در حوزه سازه های دریایی و فراساحلی است .

همچنین ببینید

بومی سازی اولین سرماساز کرایوژنیک آزمایشگاهی کشور در مجتمع صنعتی اسفراین

متخصصان مجتمع صنعتی اسفراین برای نخستین بار در کشور موفق به طراحی، ساخت و بومی سازی محفظه سرماساز پیشرفتهای شدند که قادر به کاهش و نگهداری دما تا منفی ۱۴۰ درجه سانتیگراد است .