چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

علی نیازی عضو هیات‌ مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار شد

 با رای اعضای شورای‌عالی بورس و اوراق بهادار، علی نیازی به عضویت هیات‌ مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار درآمد.

به گزارش فراسو، در نشست عصر دیروز شورای‌عالی بورس و اوراق بهادار، اعضای شورا علی نیازی را به عنوان عضو هیات‌ مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار انتخاب کردند.

با این رای، ترکیب هیات‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار عبارت خواهد بود از: حجت‌اله صیدی به عنوان رییس سازمان، مهرداد مسعودی‌فر، حمید یاری، سید علیرضا عظیمی‌پور و علی نیازی.

در این جلسه از خدمات رضا عیوض‌لو، عضو پیشین هیات‌ مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در دوره تصدی این سمت قدردانی شد./سنا

همچنین ببینید

هوش مصنوعی چگونه بازارهای مالی را دگرگون می‌کند؟

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که «آینده زیست‌بوم مالی در عصر هوش مصنوعی، آینده‌ای متفاوت از امروز خواهد بود»، گفت: «نهادهای مالی و نهاد ناظر نمی‌توانند با قواعد و ابزارهای گذشته با فناوری‌های جدید مواجه شوند.