چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

روز گذشته رقم خورد؛ ارزش ۹.۷ همتی بازار مالی و مشتقه بورس کالا

روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران یک میلیارد و ۹۹۷ میلیون قرارداد به ارزش ۹.۷ هزار میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش فراسو، در دادوستدهای روز ۱۸ مرداد ماه بازار گواهی سپرده کالایی، ۴۴۳ هزار و ۲۱۸ گواهی شمش طلا به ارزش یک هزار و ۹۹ میلیارد تومان، ۴۷۶ هزار و ۸۹۵ گواهی شمش نقره به ارزش ۱۹۳میلیارد تومان، ۳۱۶ گواهی سکه به ارزش ۵۹میلیارد تومان و ۱۱۶هزار و ۱۶۶ گواهی زعفران به ارزش ۳۰ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله ۱.۹ میلیارد واحد صندوق کالایی

همچنین در معاملات روز گذشته بازار مشتقه و مالی، یک میلیارد و ۹۹۵ میلیون و ۸۴۵ هزار و ۹۵۸ واحد صندوق کالایی به ارزش ۸ هزار و ۲۸۸ میلیارد تومان دست به دست شد.

دادوستد یک میلیون قرارداد اختیار معامله

روز گذشته همچنین یک میلیون و ۹۰ هزار و ۴۳۷ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۱۰۳میلیارد تومان منعقد شد./کالاخبر

همچنین ببینید

پایان دوران دیجیتالی‌شدن در صنعت کارگزاری/ گام بعدی حرکت به سمت کارگزاری هوشمند است

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران: کارگزاری‌ها باید با شناسایی چالش‌های واقعی خود و بهره‌گیری هدفمند از هوش مصنوعی، سرعت و دقت تصمیم‌گیری را افزایش داده و در نهایت اعتماد بیش‌تری در سرمایه‌گذاران ایجاد کنند.