«با شما نوینیم» در ۲۵ سالگی/ رشد ۵۰۹۸ درصدی خالص تسهیلات بانک اقتصادنوین

خالص تسهیلات بانک اقتصادنوین (قبل از کسر ذخایر) از سال 1388 تا 1404 بیش از 5098 درصد رشد داشته است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، پرداخت تسهیلات از بنیادین‌ترین فعالیت‌های هر بانکی است و بانک اقتصادنوین نیز در همه دوران فعالیت خود به این امر پرداخته است.
اطلاعات موجود نشان می‌دهد این بانک سال 1388 را با پرداخت 87 هزار و 360 میلیارد ریال تسهیلات به پایان رسانده و سیر صعودی این خدمت تا سال 1398 با شیبی ملایم ادامه یافته است.
حجم تسهیلات پرداختی بانک اقتصادنوین پس از آن سال شدت گرفت، به طوری که خالص تسهیلات بانک در پایان سال 1404 به بیش از 4541 هزار میلیارد ریال رسید.
خالص تسهیلات بانک در سال 1404 نسبت به سال قبل آن بیش از 70 درصد رشد کرد که رشدی قابل توجه است.
گفتنی است با توجه به طبقه‌بندی جدید صورت‌های مالی و به منظور ایجاد قابلیت مقایسه شاخص‌ها، اطلاعات مالی بانک از سال 1388 ارائه شده است.

درباره‌ی ناصر عبداله زاده

همچنین ببینید

تقدیر رئیس هماهنگی منطقه آسیا و اقیانوسیه «ایسا» از ابتکار سازمان تأمین اجتماعی در اجرای طرح‌های تحول‌آفرین

ایندراجید، رئیس هماهنگی منطقه آسیا و اقیانوسیه اتحادیه بین‌المللی تأمین اجتماعی، طرح‌های تحول‌آفرین سازمان تأمین اجتماعی را دستاورد ارزشمند این سازمان دانست.