بازدید مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از خبرگزاری فارس به مناسبت روز خبرنگار

دکتر حامد قادرمرزی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر  با حضور در خبرگزاری فارس، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این خبرگزاری و تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، با سیدمهدی تیرانداز، مدیرعامل این رسانه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، همزمان با فرارسیدن 17 مرداد روز خبرنگار دکتر حامد قادرمرزی، با حضور در بخش‌های مختلف خبرگزاری فارس، ضمن تبریک روز خبرنگار، از تلاش‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در مسیر اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و انعکاس مسائل و مطالبات مردم قدردانی کرد.

وی در ادامه با سیدمهدی تیرانداز، مدیرعامل خبرگزاری فارس، دیدار و درباره ظرفیت‌های رسانه‌ای کشور و ضرورت تقویت همکاری میان رسانه‌ها و مجموعه‌های خدمت‌رسان گفت‌وگو کرد. در این دیدار، بر اهمیت نقش رسانه‌ها در ایجاد ارتباط مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی و مردم و همچنین اطلاع‌رسانی شفاف درباره خدمات و برنامه‌های اجتماعی تأکید شد.
مدیرعامل صندوق در ادامه حضور خود در خبرگزاری فارس، در گفت‌وگو با سرویس اجتماعی این خبرگزاری، با اشاره به گستردگی جامعه هدف صندوق در مناطق مختلف کشور، استفاده از ظرفیت رسانه‌های بومی و محلی را یکی از مسیرهای مؤثر برای توسعه بیمه اجتماعی دانست.
قادرمرزی اظهار کرد: رسانه‌های محلی و بومی به دلیل حضور مستمر در میان مردم و شناخت دقیق مسائل و ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف، ظرفیت ارزشمندی برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در حوزه بیمه اجتماعی هستند و می‌توان از این ظرفیت برای معرفی خدمات صندوق و افزایش آگاهی جامعه هدف بهره گرفت.
وی افزود: توسعه بیمه اجتماعی نیازمند یک جریان مستمر اطلاع‌رسانی است و رسانه‌های استانی، محلی و منطقه‌ای می‌توانند پیام بیمه اجتماعی را به روستاها، مناطق عشایری و نقاط مختلف کشور منتقل کنند. این رسانه‌ها می‌توانند ضمن معرفی خدمات و مزایای صندوق، زمینه آشنایی بیشتر جامعه هدف با شرایط عضویت و استمرار بیمه‌پردازی را فراهم کنند.
مدیرعامل صندوق با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط با رسانه‌ها گفت: همکاری هدفمند با رسانه‌های بومی و محلی می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی، پاسخگویی بهتر به مطالبات مردم و گسترش پوشش بیمه اجتماعی کمک کند.
حامد قادرمرزی ضمن تبریک مجدد روز خبرنگار به مجموعه خبرگزاری فارس، برای خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در مسیر انجام رسالت حرفه‌ای و خدمت به جامعه آرزوی موفقیت کرد.

درباره‌ی ناصر عبداله زاده

همچنین ببینید

تاکید مدیرعامل بانک مسکن بر نقش خبرنگاران در اعتمادسازی و تقویت سرمایه اجتماعی بانک

مدیرعامل بانک مسکن در جمع خبرنگاران و کارشناسان رسانه بانک، با تبریک روز خبرنگار بر نقش رسانه در اعتمادافزایی، شفافیت، پاسخگویی و توسعه سرمایه اجتماعی بانک مسکن تأکید کرد.