چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین

مشتریان بانک سپه می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود نزد این بانک با مبلغ مسدودی ۵ میلیارد ریال در طرح ثبت نام خودرو‌های وارداتی در سامانه اتونوین شرکت کنند.
به گزارش فراسو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، متقاضیان و مشتریان بانک سپه می‌توانند از روزشنبه 24 مرداد‎ماه تا ساعت ۲۳:۵۹ چهارشنبه28 مردادماه نسبت به وکالتی نمودن حساب خود و مسدود کردن مبلغ ۵ میلیارد ریال در طرح ثبت‌نام خودروهای وارداتی ویژه تیرماه سال 1405 از طریق سامانه‌ اتونوین اقدام نمایند.
شایان ذکر است، فرآیند ثبت‌نام به صورت غیرحضوری از طریق همراه بانک و اینترنت بانک با قبول شرایط و ضوابط خرید خودرو فراهم می‌باشد.

همچنین ببینید

دکتر علی احمدی تشریح کرد؛ از انضباط مالی و ساماندهی شرکت‌ها تا مدیریت هوشمند صندوق ذخیره فرهنگیان

سرپرست مدیریت عامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، در همایش فرآیند برگزاری مجامع، رویکردها و برنامه‌های مدیریتی خود را تشریح و بر برگزاری بهنگام مجامع، تصمیم‌گیری تخصصی، انضباط مالی، چابک‌سازی، تقویت حاکمیت شرکتی و استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد.