چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

همکاری شرکت بیمه دی شعبه ممتاز مرکزی و شرکت مینو

در راستای توسعه همکاری‌های بیمه‌ای، آیدین تقی‌زاده مدیر شعبه ممتاز مرکزی، با حضور در شرکت مینو با طاهری، مدیر کارگزاری مینو دیدار و گفت‌وگو کرد که در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری با موضوع تجمیع خدمات بیمه‌ای این مجموعه به امضا رسید.

به گزارش فراسو به نقل از  روابط عمومی بیمه دی در این نشست، دو طرف ضمن بررسی ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک، بر توسعه تعاملات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بیمه دی در راستای ارائه خدمات جامع و مطلوب بیمه‌ای به مجموعه مینو تأکید کردند.

همچنین در این نشست، زمینه‌های مختلف همکاری و نحوه ارائه خدمات بیمه‌ای به کارکنان و مجموعه‌های تحت پوشش مینو مورد بررسی قرار گرفت و بر ارائه خدمات متناسب با نیازهای بیمه‌ای این مجموعه تأکید شد.

همچنین ببینید

اعلام اسامی شعب فعال بانک مسکن در روز پنج شنبه ۱۶ مهرماه

اسامی شعب فعال بانک مسکن در تهران و استان‌ها در روز پنج شنبه ۱۶ مهرما ماه جهت ارائه خدمات به مشتریان اعلام شد.