شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

حکمرانی شرکتی ضامن پایداری صندوق‌های نفت است

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با تأکید بر ضرورت استقرار حکمرانی شرکتی، این رویکرد را شرط صیانت از دارایی‌های بین‌نسلی و تضمین پایداری پرداخت تعهدات بیمه‌ای و خدمات رفاهی دانست و گفت: ارزیابی مستمر عملکرد شرکت‌ها، دارایی‌ها و ارتقای سازوکارهای کنترل و مدیریت ریسک در اولویت قرار دارد.

به گزارش فراسو به نقل از صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، سخاوت اسدی با اشاره به مأموریت صندوق در صیانت از حقوق بازنشستگان و بازماندگان بیان کرد: براساس اساسنامه، صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت نهادی با شخصیت حقوقی و مالی مستقل است؛ ازاین‌رو، تصمیم‌گیری‌های مالی و سرمایه‌گذاری باید در چهارچوب مأموریت قانونی صندوق و با تکیه بر شفافیت و نظارت مؤثر انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه اداره صندوق با الگوهای سنتی، پاسخ‌گوی پیچیدگی‌های امروز و تعهدات بلندمدت نیست، تصریح کرد: پایش مستمر شاخص‌های «بازدهی، ریسک و نقدشوندگی» و حرکت به‌سمت مدیریت داده‌محور، برای حفظ توان مالی صندوق و افزایش تاب‌آوری در برابر محدودیت‌های اقتصادی ضرورتی راهبردی است.

لزوم ارزیابی مستمر عملکرد شرکت‌ها و دارایی‌ها

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌ها در صندوق، هدف مستقل نیست، افزود: سیاست‌های سرمایه‌گذاری باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که مستقیماً در خدمت ایفای تعهدات مستمری، درمان و سایر خدمات رفاهی ذی‌نفعان قرار گیرد؛ به همین دلیل، ارزیابی مستمر عملکرد شرکت‌ها، دارایی‌ها و ارتقای سازوکارهای کنترل و مدیریت ریسک در اولویت قرار دارد.

اسدی همچنین پیگیری و وصول مطالبات را یکی از ارکان انضباط مالی و صیانت از منابع صندوق برشمرد و گفت: وصول به‌موقع مطالبات و استیفای حقوق معوق، به تقویت جریان نقدینگی و استمرار ایفای تعهدات کمک می‌کند و در چهارچوب تکالیف مقرر، با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: اعتماد جامعه بازنشستگان، ارزشمندترین سرمایه صندوق است و این اعتماد با حکمرانی شفاف، تصمیم‌گیری مسئولانه و مدیریت حرفه‌ای منابع تقویت می‌شود؛ مسیری که هدف نهایی آن، پایداری بلندمدت صندوق و حفظ کرامت ذی‌نفعان است.

همچنین ببینید

۶۰ ثانیه با خلیج‌فارس، ۲۹ مرداد۱۴۰۵+فیلم

۶۰ ثانیه با خلیج‌فارس، ۲۹ مرداد1405- از افزایش ۲۶ درصدی درآمد عملیاتی فارس تا آماده شده واحد اوره پتروشیمی هنگام برای بهره‌برداری رسمی