چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

حمید دیانت‌پی معاون مالی و اقتصادی بیمه دی شد

طی حکمی از سوی هادی عبداللهی مدیرعامل شرکت بیمه دی، «حمید دیانت‌پی» به عنوان معاون مالی و اقتصادی این شرکت منصوب و فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه دی، در حکم انتصاب صادره از سوی مدیرعامل این شرکت، ضمن اشاره به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند وی، بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های تخصصی موجود در بیمه دی تأکید شده است.

بنابراین گزارش، در بخشی از این حکم آمده است: «انتظار می‌رود با سرلوحه قراردادن راهبردها، برنامه‌ها و اصول تبیین‌شده شرکت مشتمل بر «شفافیت»، «حرفه‌ای‌گری»، «دلبستگی سازمانی» و «مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی»، زمینه‌ تحقق اهداف و برنامه‌های شرکت بیمه دی را فرآهم نمایید.»

گفتنی است که روابط عمومی بیمه دی ضمن تبریک این انتصاب، برای آقای دیانت چی در مسئولیت جدید و عرصه خدمت‌رسانی به بیمه‌گذاران، آرزوی توفیقات روزافزون کرد.

همچنین ببینید

بازدید میدانی دکتر خورسندیان از روند پیشرفت پروژه ۶۰۰ واحدی غدیر در کوی کوثر اراک

مدیرعامل بانک مسکن در جریان سفر خود به استان مرکزی و شهر اراک، با همراهی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، از آخرین وضعیت اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر اراک بازدید کرد.