شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

ثبت‌نام در مرحله یازدهم «طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین» با حساب وکالتی بانک پاسارگاد

امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به منظور ثبت‌نام در مرحله جدید (یازدهم) طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه «اتونوین» به‌صورت غیرحضوری فراهم شد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، مشتریان محترم می‌توانند از روز ‌یکشنبه مورخ 1405/04/07 تا پایان روز چهارشنبه مورخ 1405/04/10 با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir، به‌صورت غیرحضوری نسبت به وکالتی نمودن یکی از حساب‌های «انفرادی» یا «مشترک دارای حق برداشت به تنهایی» از جمله «حساب دیجیتال» خود اقدام نمایند.
گفتنی است مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال است و متقاضیان می‌بایست پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، از روز پنج‌شنبه مورخ 1405/04/11 تا پایان روز دوشنبه مورخ 1405/04/15 به منظور ثبت نام محصولات ارائه شده، به تارنمای Autonovin.ir مراجعه فرمایند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت‌نام اولیه را انجام دهند.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.