چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

عضو هیأت مدیره بانک اقتصادنوین: بهبود شرایط اقتصادی در گروی کاهش عدم قطعیت‌های سیاسی است

عضو هیئت مدیره بانک اقتصادنوین تاکید کرد که در صورت رفع نشدن عدم قطعیت‌ها در فضای سیاسی کشور، بهبود اقتصادی رخ نخواهد داد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، محمدعلی رستگار در گردهمایی مدیران بانک با اشاره به اینکه تورم موجود در کشور طی همه دوران‌ها بی‌سابقه است، اظهار کرد: فرایند تشکیل سرمایه در کشور نزولی است و ادامه این مسیر می‌تواند مشکلات زیرساختی را تشدید کند.

وی با بیان این که تزریق پول پرقدرت به بازار در صورت عدم هدایت به سمت تولید می‌تواند به تورم بیشتر منجر شود، اظهار کرد: آنچه در بخش واقعی اقتصاد رخ می‌دهد، نرخ‌ها را به کل اقتصاد کشور تحمیل می‌کند، بنابراین تا زمانی که انتظارات تورمی کاهش نیابد، نرخ‌ها اصلاح نخواهد شد.

همچنین ببینید

دعوت گسترده پژوهشکده بیمه از پژوهشگران، داوران، ایده‌پردازان، نویسندگان، رسانه‌ها، پیشکسوتان و استعدادهای جوان برای حضور در همایش بیمه و توسعه

محمدرضا بقائی، سخنگوی پژوهشکده بیمه، با اشاره به رویکردهای جدید اتخاذ شده در برگزاری همایش بیمه و توسعه، از پژوهشگران، داوران، ایده‌پردازان، نویسندگان، رسانه‌ها، پیشکسوتان، استعدادهای جوان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران برای مشارکت گسترده در این رویداد دعوت نمود.