مهلت تعریف حساب وکالتی جهت ثبت نام در طرح عرضه خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین تا روز دوشنبه 29 تیرماه 1405 تمدید شد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، مهلت تعریف حساب وکالتی جهت ثبت نام در طرح عرضه خودروهای وارداتی سامانه اتونوین تا پایان روز دوشنبه 29 تیرماه 1405 تمدید شد و مشتریان ارجمند بانک سرمایه جهت ثبتنام خرید خودروهای وارداتی می توانند با دریافت کمکهزینه تسهیلاتی از بانک سرمایه (بدون ضامن و وثیقه)، حساب خود را وکالتی نمایند.
لازم به ذکر است مشتریان گرامی به منظور بهره مندی از این کمک هزینه تسهیلاتی می توانند به صورت غیرحضوری و با مراجعه به نشانی اینترنتی https://my.sbank.ir و همچنین با مراجعه به هر یک از شعب بانک سرمایه حساب خود را با رعایت حداقل مانده حساب 200 میلیون تومان وکالتی نمایند.
مشتریان محترم پس از وکالتی نمودن حساب خود نزد بانک سرمایه می توانند در بازه زمانی اعلامی توسط شرکت اتونوین با مراجعه به نشانی https://autonovin.ir نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایند.
فراسو خبر پایگاه خبری تحلیلی فراسو خبر