امروز پنج شنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۱۷ تا ۲۰ تیرماه در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۱۷ تا ۲۰ تیرماه) خبر داد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۱۷ تا ۲۰ تیرماه) خبر داد.

بر این اساس، تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه ۱۷ تیر تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ تیرماه از محورهای کرج – چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع است.

بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج – چالوس و بالعکس کماکان ممنوع بوده و در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه (۱۷، ۱۸ و ۲۰ تیرماه) در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا این محور اعمال خواهد شد.

همچنین محدودیت‌ تردد وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ روز جمعه ۱۹ تیرماه از ابتدای آزادراه تهران – شمال به مقصد چالوس اعمال شده و از ساعت ۱۵ این محور از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) مسدود می‌شود.

از ساعت ۱۶ از مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) محور یکطرفه شده و با اتمام زمان اجرای این طرح از ساعت ۲۴، تردد وسایل نقلیه از پل زنگوله تا مرزن‌آباد در مسیرهای رفت و برگشت انجام می‌شود، البته در صورت کم بودن حجم ترافیک، اتمام محدودیت پیش از زمان اعلام‌شده اجرا می‌شود.

گفتنی است، تردد از مسیر جاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، اما در روزهای اعمال محدودیت در مسیر جنوب به شمال، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت اعلام‌شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

بر اساس این گزارش، تردد ناوگان تریلر در محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع بوده و عبور ناوگان کامیون و کامیونت (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۱۷ تیر و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۸ و ۱۹ تیرماه) از محور هراز ممنوع خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یکطرفه مقطعی در روزهای جمعه و شنبه (۱۹ و ۲۰ تیرماه) به‌صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

از سویی، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۹ تیرماه محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور (محدوده پل حاجی‌آباد یا ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

بر پایه این گزارش، تردد وسایل نقلیه حامل مواد سوختی (بنزین) تا پایان روز جمعه ۱۹ تیرماه از آزادراه قم – تهران ممنوع بوده و مسیر جایگزین برای تردد از محور قدیم قم – تهران، آزادراه گرمسار و آزادراه سلفچگان – ساوه – تهران برقرار است.

گفتنی است، تردد کلیه وسایل نقلیه باری تریلر، کامیون و کامیونت (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۸ روز چهارشنبه تا ساعت ۲۰ روز جمعه (۱۷ تا ۱۹ تیرماه) در معابر بزرگراهی و آزادراهی منتهی به مشهد مقدس شامل محور غرب (سبزوار – مشهد و بالعکس) محور جنوب (گناباد – مشهد و بالعکس) محور شمال (قوچان – مشهد و بالعکس) محور شرق (فریمان – مشهد و بالعکس) ممنوع است.

همچنین از ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه تردد کلیه وسایل نقلیه از جاده قدیم ملک‌آباد – مشهد (از سمت ملک‌آباد به مشهد) ممنوع بوده و برای مسیر خروجی مشهد، به‌صورت یکطرفه از سمت مشهد به ملک‌آباد اعمال خواهد شد.

تردد کلیه موتورسیکلت‌ها در معابر بزرگراهی و آزادراهی استان خراسان رضوی (به استثنای موتورسیکلت‌های نظامی و امدادی) ممنوع اعلام شده است.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، خودروهایی که از استان‌های قزوین، البرز، آزادراه ساوه – تهران و آزادراه قم – تهران قصد عزیمت به سمت شرق کشور را دارند، امکان تردد مستقیم بدون عبور از استان تهران و رسیدن به مقصد با کمترین زمان سفر در آزادراه غدیر را خواهند داشت.

همچنین تردد ناوگان مسافربری (اتوبوس) تا روز جمعه ۱۹ تیرماه از آزادراه غدیر امکان‌پذیر است.

اجرای محدودیت‌های یادشده منوط به افزایش حجم تردد در محورها بوده و با توجه به شرایط ترافیکی محورها، هرگونه تغییر در ساعت و یا نحوه اجرا محتمل خواهد بود.