چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

ارزش معاملات روز گذشته صندوق های طلا به ۹.۶ همت رسید

در معاملات روز گذشته (۸ تیر ماه) در مجموع یک میلیارد و ۱۰۱میلیون واحد صندوق‌های طلا به ارزش ۹.۶ همت در بورس کالا معامله شد.

به گزارش فراسو، در معاملات ۸ تیرماه در بازار گواهی‌ سپرده مبتنی بر طلا ۹۲۷ هزار و ۲۱ گواهی شمش طلا معادل ۹۳ کیلوگرم شمش به ارزش ۲ همت و ۶۷۳ گواهی سکه طلا به ارزش ۱۱۳ میلیارد تومان فروش رفت و ارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ۲.۱ همت رسید.

در قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا ۴۰۵ هزار و ۸۱۴ قرارداد به ارزش ۷۵میلیارد تومان دادوستد شد. در قراردادهای اختیار معامله، صندوق طلای لوتوس بیشترین نسبت حجم معاملات قراردادهای اختیار معامله به حجم معاملات دارایی پایه را داشت./کالاخبر

نمودار-طلا-روزانه.jpg

همچنین ببینید

فراخوان دریافت مقالات همایش سالانه بازار سرمایه/ مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ آبان

مسئول دبیرخانه همایش سالانه بازار سرمایه با اعلام آغاز به‌کار همایش سالانه بازار سرمایه در آذر ۱۴۰۵، گفت: پژوهش‌گران و خبرگان صنعت می‌توانند مقالات علمی خود را تا ۱۵ آبان به دبیرخانه همایش و از طریق سایت رسمی به نشانی cmiconf.ir ارسال کنند.