چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵
آخرین خبرها

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زامیاد برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زامیاد برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، با حضور بیش از ۵۰ درصد سهام‌داران برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از سایپانیوز، مجمع عمومی عادی سالیانه زامیاد با حضور بیش از ۵۰ درصد از سهام‌داران حقیقی و حقوقی در سالن همایش‌های صنعتگران شرکت سایپادیزل برگزار شد.

این نشست با حضور علیرضا بیاتی، رئیس مجمع، سعید فرهادی، دبیر مجمع، محمدرضا شریفی و سیدمسعود پیش‌بین به‌عنوان ناظران اول و دوم، عباس ترابی، مدیرعامل شرکت زامیاد، اعضای هیئت‌مدیره، حسابرس و نماینده سازمان بورس آغاز شد. در ادامه، گزارش هیات‌مدیره، حسابرس و بازرس قانونی ارائه و دستورهای جلسه بررسی شد.

در پایان، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ با رأی اکثریت سهام‌داران به تصویب رسید.

همچنین، سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس و بازرس قانونی شرکت و روزنامه اطلاعات به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های رسمی شرکت در سال مالی ۱۴۰۵ انتخاب شدند. در بخش پایانی مجمع نیز اعضای حقوقی هیات‌مدیره با رأی اکثریت سهام‌داران برگزیده شدند.

همچنین ببینید

اطلاعیه کرمان موتور درباره تأخیر در تحویل خودروها/ تأثیر چالش‌های دریایی بر تحویل خودروهای کرمان موتور

شرکت کرمان موتور با تشریح دلایل تأخیر در تحویل خودروهای ثبت‌نامی به دلیل چالش‌های لجستیکی ناشی از جنگ رمضان و محاصره دریایی، از آغاز طرح جایگزینی خودروهای موجود با قیمت زمان ثبت‌نام برای مشتریان خبر داد.