پنج شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین

مهلت وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه در طرح ثبت نام خودرو‌های وارداتی در سامانه اتونوین تا ساعت 23:59 روز دوشنبه مورخ 29 تیرماه تمدید شد.

به گزارش فراسو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، متقاضیان و مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند درخصوص عرضه خودروهای وارداتی در تیرماه 1405 از طریق سامانه اتونوین تا ساعت 23:59 روز دوشنبه 29 تیرماه با وکالتی کردن حساب و مسدود کردن مبلغ ۵ میلیارد ریال به صورت غیرحضوری از طریق همراه بانک و لینک Ib.banksepah.ir و قبول شرایط و ضوابط خرید خودرو نسبت به ثبت نام خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین اقدام نمایند.

همچنین ببینید

متقی نیا به مناسبت روزملی روستا و عشایر تشریح کرد: از تأمین مالی تولید تا توانمندسازی روستا در نیمه نخست سال

مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این که اقتصاد روستا زمانی پایدار می‌ماند که منابع مالی در کنار ظرفیت‌های بومی، به تولید، اشتغال و کسب ‌وکارهای محلی جان تازه ببخشد؛ رویکرد حمایتی این بانک در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ را شامل اختصاص بیش از ۳۰۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی، در قالب تسهیلات و ابزارهای نوین تأمین مالی، تشریح کرد.