شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

خرید مواد اولیه با دوره تنفس، خدمت بی‌سابقه بانک اقتصادنوین به تولیدکنندگان

بانک اقتصادنوین برای تولیدکنندگانی که به خرید یا واردات مواد اولیه نیاز دارند، اما منابع کافی به این منظور در اختیار ندارند، خدمتی بی‌سابقه تعریف کرده است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، این بانک در قالب «طرح احیای تولید»، امکان خرید مواد اولیه با یک دوره تنفس برای بنگاه‌ها را عملیاتی کرده است که بر اساس آن، واحدها می‌توانند با ال‌سی ریالی، خرید مواد اولیه خود را به‌صورت 4 ماهه تا شش ماهه انجام دهند.

بانک برای بازگرداندن منابع در پایان همین دوره تنفس نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است، به‌گونه‌ای که منابع ال‌سی را با اقساط شش ماهه دریافت می‌کند.

این روند باعث می‌شود مشتری برای مدتی طولانی، دغدغه نقدینگی نداشته باشد و در شرایطی که تامین مواد اولیه با چالش هایی مواجه است، به شدت کمک کننده است.

همچنین ببینید

درخششی دیگر؛ بیمه کوثر در صدر صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی

بیمه کوثر در چهار ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵، با کسب رتبه نخست صنعت بیمه در صدور بیمه‌های مهندسی، حوادث و عمر گروهی بار دیگر توانمندی تخصصی و عملیاتی خود را به اثبات رساند.