چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

احمدرضا تهرانی معاون طرح و توسعه بیمه تعاون شد

مدیرعامل بیمه تعاون با صدور حکمی، احمدرضا تهرانی را به سمت معاون طرح و توسعه این شرکت منصوب کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون، بعد از واگذاری سهام عمده بیمه تعاون به بخش خصوصی و شروع فصل جدید فعالیت این شرکت، دکتر سید محمدرضا میری‌لواسانی در راستای تقویت برنامه‌های توسعه‌ای و راهبردی، طی حکمی احمدرضا تهرانی را به عنوان معاون طرح و توسعه منصوب کرد.

در بخشی از متن این حکم، بر بهره‌گیری از دانش، تجربه و ظرفیت‌های تخصصی وی برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای، ارتقای فرآیندهای راهبردی و تحقق اهداف کلان شرکت تأکید شده است.

احمدرضا تهرانی دانش‌آموخته دکتری مدیریت رسانه PHD ، دکتری مدیریت کسب و کار در بیمه DBA ، و دکتری فناوری مالی DBA از دانشگاه تهران بوده و علاوه بر فعالیت‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی، از مدیران شناخته‌شده حوزه رسانه و ارتباطات کشور به شمار می‌رود و پیش از این هم سوابق مدیریتی متعددی در شرکت‌های بیمه‌ای و خصوصی را در کارنامه حرفه‌ای خود ثبت کرده است.

همچنین ببینید

بازدید میدانی دکتر خورسندیان از روند پیشرفت پروژه ۶۰۰ واحدی غدیر در کوی کوثر اراک

مدیرعامل بانک مسکن در جریان سفر خود به استان مرکزی و شهر اراک، با همراهی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، از آخرین وضعیت اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر اراک بازدید کرد.